Ja és még csak annyit, hogy mióta rájöttem, hogy mit csinálnak a bennfentesek, és feljebb mindig eladok, azóta az eséssel folyamatosan értéken tudom tartani a befektetésemet. Tehát nyugodtan mehet le, majd lejjebb visszaveszem ;-). Idáig bejött, hála a suttyó bennfentes shortolásoknak.
Mert van részvényem. És már unom, hogy ez a szar már több éve csak esik. A józan ész azt mondatja, el kell adni, mert itt csak az igérgetések vannak, és semmi komoly. A bennfentesek titokban shortolják, és közben kilopják a cégből a pénzt. Sőt igaziból mostmár nem is ebbe a cégbe realizálják a bevételt és a hasznot. Ezért erre semmi szükség nincsen itt. Aki nem gondolja komolyan az tolja el a BÉTről a talicskát...Ezeket a fantom cégeket befektetők kis csoportja simán át tudná venni, mert úgy irányítják a cégeket, hogy minimális tulajdonuk van benne. 30-35%-al már robbantható lenne szerintem.
Miért kinek kellene még? Az éppen elég. Ez a cég jelenleg egy nagy szar. Ezért kellene elzavarni azokat, akik nem gondolják komolyan a tőzsdei jelenlétet. Hogy engedheti ezt az MNB? CSodálkoznak hogy a BET haldoklik? Pont az ilyen mocskok miatt mint ezek, akik bennfentes játszadozásokra használják a BÉT-et. Ezeket már régen hatóságilag szankcionálni kellett volna. Hidd el itt semmilyen korrektséget nem találsz. A BÉT bennfentes rablóhordák játéktere, a BÉTnek egy-két kivétellel köze nincsen a normális tőkepiaci működéshez. Az OTT-one ennek egy ékes, ha nem az egyik legnagyobb példája. Úgyhogy mostmár had menjen, majd 100 alatt bevásárolunk. Tényleg össze kellene állni, nem lenne olyan sok emberre szükség...
OTTone