Csodálatos, hogy az utolsó 1 órára visszaengedik.... Soha nem értettem ez mire jó. Kirakja a határozatot, hogy egész nap nem lehet vele kereskedni, majd valamikor a nap folyamán 20 perccel az indulás előtt mégis. Így aztán szerencsétlen kisbüfi nézegetheti napközben 10 percenként, hogy mikor indul újra a kereskedés... :@
Nem érzelmi alapon tőzsdézek, csak vannak elveim. Amit írtál a beszerzésről: nem osztom a véleményedet. Ugyan is több, mint egy hete arról harsog a kormány, hogy hány millió újabb maszk és egyéb egészségügyi felszerelést hoznak Kínából a Wizz Air gépei. Már messze nincs hiány ezekből a piacon. fossák ezeket a termékeket. Lélegeztetőgép: a Tesla ingyen ajánlott lélegeztetőgépet annak, aki igényel tőlük és ahova szállítanak Tesla autókat. Teljesen ingyen és bérmentve. Egy kikötésük volt. Azonnal használni is kell, vagyis használatba állítani.
Igazából 2010-11-ben voltam már itt (fórum+BÉT), 2011-ben szálltam ki, kellett a zseton házra, nem értem honnét veszed, hogy idén regeltem :) Az újoncokat az OTT1 fórumra értettem, akik eddig nem kommenteltek ide.
OTTone