Mar boven nem egy nagy vevo veszi, hanem erdeklodes van ra. Lassu felcsorgast varok, majd raketat (1-2 heten belul).
Törölt felhasználó2020. 04. 26. 10:52
kíváncsi leszek a jövőhétre forgalom és irány szempontjából. Ti mire tippeltek? Veszi tovább a nagy vevő? Én a pénteki napon nagyobb forgalomra számítottam vna, nem is néztem a könyvet, hogy voltak nagyobb eladók fentebb? Arra várnak, hogy megteljen a könyv és bevásároljon? Minden esetre 250+ pénteki zárásnak örülnék.
A kínai ügylet hátterét Kósa Gábor, a cég stratégiai tanácsadója és konzorciumi partnere mesélte el az Indexnek. „2019 elején indult a kínai kapcsolatunk. Egészségügyben, távoktatásban, videóstreamingben szerettünk volna, elsősorban 5G alapú megoldásokat szállítani, konferenciákra jártunk, és kapcsolatba kerültünk egy kínai gazdasági kamarával. Amikor Kínában a javuló járványügyi helyzet miatt feloldották a stratégiai egészségügyi eszközök és berendezések exporttilalmát, ez a kamara jelezte, hogy vannak olyan kínai kapacitások, amelyek elérhetők” – mondta.
Colopur, maga is lelkesedik... Hol a 400Ft bekialtas?! :D
Törölt felhasználó2020. 04. 25. 09:13
és részvényböl befolyt összeg ,ez is vicces,a 12 milliárdbol nem lesz bevétel nyereség ,ja azért mert stroman ?mindenhol megy már a pénzmosoda nagyban,fed felé
Nem olvatam ezt a cikket annó. 2019. júliusi. Idézet a cikkből: ,,Az ügyféllel kapcsolatban egyébként már terjednek iparági pletykák, ezek szerint a T-Systemsszel kerülne kapcsolatba az Ott-One, ami nemsokára a Mészáros-birodalom részévé válik, hisz felvásárolja a 4iG.” Nos, a T-systems nem vált a Mészi birodalom részévé, pedig hivatalos szándék volt rá. Most itt oTToneban megjelenik egy T-systemes AB tag. Hm? :))
OTTone