Látszik, hogy semmit sem értesz a tőzsdézéshez, ha azt állítod, hogy a BÉT mozog.! Te még nem láttál Tőzsdét ezek szerint. De szerintem ebbe ne itt menjünk bele, nincs kedvem erről vitát nyitni. nem is ezért írtam ide be. A BÉT semmit sem csinál, van 4 értelmezhető papír és mellette 3-4 mutyi cég és itt vége is a sornak.
Mivel rég óta követem a fórumot, és korábban is írtam már ide. Ezért. Véleményemet lent leírtam. Bármennyire is jó ez a cégnek, akkor is egy lezsírozott üzlet. Se közbeszerzés se semmi, csak szerződés...Biztos a két szép szemükért cserébe
mint írtam, nem érdekel, hogy nincs. Üzleteim 85%a külföldi piacokon zajlik. A BÉT csak kiegészítés, ha van. Ha nincs az sem tragédia Tudom, hogy ezt nehéz felfognod, de vannak emberek akiket ilyen mutyi cégek nem izgatnak, csak spekuláció szempontjából érdekes számukra.
Itt most az van, hogy Peti osztja a lapot. Ők most kaptak lapot és kijátszák, nagyon jól teszik. 20% alapon benne van még innen is, de sztem a potenciál miatt egy nagyobb kitörés is jöhet. A kérdés az, hogy ezt az álom szitut mennyire használják ki okosan. Ha akviba forgatják a core üzletben (e-learning, e-sport) akkor nagyot kaszálhatnak a válság végén. Ha elrakják zsebbe, akkor most boldoggá tesznek pár kiolvadó kisbüfit aztán mennek vissza. Meglájuk. Crossfinger.
Ha és a majd... Majd jön ide befolyásos tulaj és csak épülünk és épülünk. Egész evben, folyamatosan, nagy értékü megrendeleésekre számítok, míg ti sziszegtek. Tudom, nagyon fáj, ez néhányatolnak, de ez minket kicsit sem érdekel. Hát ez van.
Nem, én már anno kiszálltam 230 körül. Nem voltam benne a 100ig tartó lekörben. Azóta csak adom veszem 1-3 nap távlatában. Most nincs, de nem zavar. Egyszerűen csak nem értem, hogy miért kell ezeknek is beállni a fidesznyik cégek sorába...? Valszeg máshogy nem megy, a core business nem fejlődik.
OTTone