Az srv-s vételekkel vigyázni kell, nem mindegy hol történik. Amit most opiban visszavesz mészi azt majd kapják a nyakukba fentebb. Nekem az opus maga a sátán gyermeke. :) Ha emelkedik azt sem hiszem el: életidegen. Rosszabb, mint az autowallis pedig annál trébb papírban nem ülök.
A bejelentet 500db lélegeztető gép, több mint 5milliárd forint árbevételt hozott az első negyedévben, gondolom további bejelentések is lesznek, mert kizártnak tartom hogy csak egyszeri beszerzés lett volna. A válság kitörése óta egyértelműen látszik hogy az egyik nyertese lesz a koronavírusnak, a sok pénz és jó kapcsolatok most lehetővé teszik hogy korábban elképzelhetetlen nagy üzleteket kössön, a jelentések utána ha addig nem történik meg az otone teljesen el szál, ez a cég most nagyon jónak tűnik:-))
Jól látod, megy ez fel hamarosan 300főlé, idén már eddig több volt a forgalma mint tavaly egész évben, pedig az sem volt kicsi a maga 70% emelkedésével. Ahogy jön valami bejelentés, azonnal megy 300 fölé. Látszik a mozgásából hogy nincs eladó, pár ezer darabokat dobnak be, forgalom nélkül csorgott, ha jön a hír akkor jön a forgalom is.
Mennyit, 20 Ff-ot csorgott? Alacsonyabb árat akarsz, számomra ez egyértelmű. Tessék befejezni a nyafogást! Vagy OTP-t venni! Egy tulajdonos nem így beszél.
Opust nézve értelek. Mutyi BÉT. Itt ez a norma, ez a közeg. Egzotikus. Legalább mozgás van. Alkalmazkodni kell. Lehet itt pénzt keresni. Nincs erkölcs, de van pénz. Sorrendek vannak. Nemsokára mi jövünk, szerintem.
Túlzott forgalommal nem esik, viszont az elmúlt időszakban voltak olyan napok (utoljára 04.16.), amikor hatalmas forgalommal emelkedett, nekem ebből az következik, hogy inkább bizonyos időközönként komolyabb vevők vannak és inkább kisebb forintozó eladók. Ma a nap végén egy marginális pakkal növeltem az állományomat, sőt egy ici-picit felfelé is löktem az árfolyamot, gondolom kb. egy percre:)
OTTone