A SET-ben is játszottak el egy 1000 fölötti tőkeemelést, ott 800-nál terjesztették kör Emailben, persze mindenki jogosan gondolhatja, hogy az támasztani fog, mert annyiért is kel a papír, nem kerül a parkettra nagy tömegben alacsonyabb bekerrel. SET-ben még kiegészítették 3% osztalék + profithegyekkel a mesét, akit abban elkapott a légypapír, nehéz volt meggyőzni ennek a lehetetlenségéről, hogy 200 forinttal nem ad senki többet olyanért, csak 200-al kevesebbet, aminek a megkeletkeztetése 4 hónap, ez ultra kockázat, amíg semmit nem tehet, csak szedi a nyugtatókat, ha közben beszakad az árfolyam.
Akkó' nincs más hátra,csak lefelé szurkolni! :D :D Na,jó, az sajnálatos, ha valaki beleragad egy részvénybe, de kispapírban TA alapon kereskedni nem mindig a legjobb elhatározás. Magyar tőzsdén TA alapon kereskedni szintén nem mindig a legjobb elhatározás. :) Ez,hogy 250-nél 320-ra mutatott a trendvonal a grafikonelemzőben... hát, én évek óta benne vagyok at OTT-ban,de biztosan nem vettem volna ezért bele. Amúgy is,ha 300-at átvinné egyszer,akkor gondolkodnék a fölötte lévő szintekben. Ha gyorsan kell keresni, akkor a 250-270-290-es játékot kell játszani,amit láttunk itt már párszor az utóbbi időben.
Tegnapi beírásoddal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy TA-alapon belevettél,mert vártad a 250-60-70-et. Nem jött be, beragadtál. (Tehát szar volt a TA), erre most TA alapján várod a 168-at? Lehet,hogy igazad lesz (nem TA alapon mondjuk) de nekem megint csak a klasszikus jut eszembe.. Vadász,vadász, te sz.pni jársz ide! :D :D :D
annyira azért nem követem, ebből pedig nem derült ki, hogy mi van. Ráadásul két kolléga is akik benne vannak a papírban eltérően nyilatkoztak. Ha azok nem tudják akik poziban vannak, akkor én vagyok a hülye, mi?
Szerszámkészítő a szakmám alapvetően. Szerszámkészítő műhelyt keresel az OTT-on!? :D :D :D Esküszöm folynak a könnyeim!! :D :D ,,Nyóc'tengelyes" CNC-ről volt szó csókolom,nem szerszámműhelyről marógéppel meg síkköszörűvel, svájcisapkás szakival ! :D Ha már bekérdezünk, legalább az alapvető infókkal legyünk tisztában!! :)
OTTone