Itt csak Te beszélsz számokról, én nem írtam semmi ilyesmit. Sehol nem volt kőbe vésve az a 250. Az egy irány volt,az akkori kilátásokkal. Ma már lehet,hogy más az irány, de én meglepődnék,ha ez a 250 nem mardna célkeresztben. Persze ettől lehet alatta is. 2 év? Megint egy ferdítés! Tavaly került először szóba és tavaly ősz volt a cél időpontilag. Hol itt a 2 év??
Sobadi szar vételre buzdítása pont anniyra gáz volt,mint a mai hozzászólások, akik kifogásolják,hogy ettől a hírtől se lesz emelkedés. Nem tudunk olvasni,vagy szöveget értelmezni!? (Kell szólni a közlemény íróknak,hogy lassan írják a szöveget,mert itt sokan nem tudnak gyorsan olvasni.. :)) ) Leírták,hoy nem ettől a biznisztől fog duplázni a karácsonyi prémium a cégnél, mivel csak presztízs értéke van szinte. Az meg, (a gyengébbek kedvéért) annyit jelent,hogy elmondhatjuk magunkról,hogy ilyent is tudunk, aztán a tőkeemelésen gondolkodóknak ez is adhat némi lölést a döntés meghozatalára.
Belinkelni egy hölgyet, aki az év felét felfüggesztve tölti. A moderáció szövege is finom és nőies. Komolyabb szellemi ellenállásra számítottam. Jó éjt
Kezdem úgy érezni magam mint egy cirkuszban. (A rosszabb fajtából) A lényeg azért a hirdetményekből lejön, aki tevékenyen üzletkötéssel, üzletvezetéssel foglalkozik az érti.
OTTone