Köszönöm. Nincs most Ottone papírom, de kellőképpen rossz sajnos a hangulat itt és màsrészt technikailag is venni készülök. Tudomásul kell venni sokaknak, hogy Ottone is kinyilatkoztatottan NER papír. Nincs hír, politikai, ezen túlmenően globàlis tőkepiaci bizonytalanság, tovàbbà január-màrcius mindig szar. Nem szabad csodàlkozni semmin, de ez a papír tuti lesz 500 Ft.
Tévedésben vagy a hírt várom én is, de mint informatikával foglalkozó személy tudom mire számíthatók, és ha vártam 7 évet, mert nekem megérte, az tényleg az Én dolgom. A 250-es dolgot bevallom nem értem. Persze 1 hónappal ezelőtt eladhattam volna 300-ért is vagy a körül. De nekem erre az összegre itt és akkor volt szükségem, és ha előre tudom, hogy elesek leülök, és vettem volna 200-ért.
Törölt felhasználó2018. 03. 08. 10:40
Azért ennyi dühös torz beírás mert nem hívjátok fel figyelmüket hogy eshet! Itt 320 volt max és csak az 50% os korrekció 150-160 között van, ha megy még lentebb? Felkészültetek rá? Tegyetek be több elképzelést mindkét irányba. Nem kell leugatni ha valaki levárja és beírja miért. Persze bármikor fordulhat. Lehet mínuszolni.
Tartalak annyira céltudatosnak, sőt az eddig Tőled olvasottak alapján hozzám képest olyan profinak, hogy bőven realizáltál, amikor kellett és lehetett. A maradékhoz kitartást és türelmet!
igen valami érzékenylelkű kirakott, mert hangot mertem emelni a szent gyuripapára, akinek kb. havonta utalnak lőrincék lóvét, hogy leírogassa naponta, hogy erős a cégünk, jó a cégünk (csak a szokásos fideszes agymosás) aztán közben 440-ig esik az árfolyam...
Ma reggel cáfoltad a bennfentes kereskedést, tegnap pedig ezt írtad, ollózom szó szerint: "Én ismerem az összetételét a tulajdonosoknak van egy jó pár 5% alatti
akik a kiszórt mennyiségeket gyűjtik, mint ma is. Ők szinte örülnek ha
ilyen mennyiségben kínálják a papírjukat eladásra még rá is segítenek az
ár letörésével." Nincs mit tennem, mint gratulálni a panzióhoz, emlékszem év elején írtad is, hogy milyen exkluzív helyen található. Tényleg jó egészséget kívánok hozzá!
Én csak jelzem, itt vagyok, olvasok, és direkt nem reagálom se a fel, se a lebeszélőket. Egyébként ez a fórum, most szerintem nagyon jót tesz a napizóknak.... :)))(az nem én vagyok )
Kitiltás(ok):
Moderáció:
Kitiltás a "OPUS Global Nyrt." topikból
A moderálás a "OPUS Global Nyrt." topik #82592 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: Bar a modi is felfuggesztett altalanosan, ide vissza utana se gyere...
felfüggesztés(ek):
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-01-19 22:14-ig
A moderátor indoklása: Több emberséggel.
Nem köszönöm meg, hogy részletezted a múltbéli tranzakcióidat, mert tényleg nem kértem és ez nem is várható el senkitől sem. Nem egészen 2 hete kivettél 7000-et összesen 2 milla értékben, értem. 2 hete 250Ft körül volt az árfolyam, így mégsem értem, de hagyjuk a matekot, tényleg nem ez a lényeg, sőt semmi közöm hozzá. Számomra zavarba ejtő, ha valaki itt a fórumon így kitárulkozik, de ez is a Te döntésed. Tőlem "bekerárat", átlagot, darabszámot, célárat, stb. soha nem fogsz olvasni, ehhez tartom magam. Miben reménykedem? Inkább reménykedtem az elmúlt 4 hónapban. Sikeresen fellendül a cég tevékenysége (nem expo-zás, programozó verseny, honlap megújítás, stb.) az októberi Bogotai előszerződések és szándéknyilatkozatok után és erről közzétételeket osztanak meg velünk a BÉT-en. Lehet, hogy türelmetlen vagyok, de 6-7 évet ülni egy papírban valószínűleg nem tudnék. Ha végeznél itt egy gyors közvélemény kutatást, 10-ből 8-an válaszolnák, hogy a cég kommunikációja egy nulla, és hogy hírt várnak (vártak).
OTTone