ez nem hír...ki a tököm kíváncsi a cég alkalmazottjainak karrierjére, arról beszéljenek végre, hogy az ott-one nyrt-ben mi a lószart csinálnak...erre kíváncsiak a részvényesek
Ezt a reakciot nem is erdemes minositeni, annyira vallalhatatlan. Vagy nagyon le akarod beszelni az arat, vagy halvany lila gozod nincs azon megoldasokrol amit a cegben fejlesztenek. Technologia, uzlet, fejlesztes es sales mivoltja ismeretlen szamodra. A tegnapi blockchaines hireleg beszedes. Nyilvan fogalmad sincs miert is az..
Ha nem hiszel benne, minek vettél bele? Ha meg nincs, akkor mit keresel még itt? Úgy gondolod, hogy ezekkel a hozzászólásokkal előbbre viszel bármit is?
És Te miben reménykedsz? Igen 2011-ben kezdtem. Akkor sokat buktam közel 400.000-t tettem bele akkor az soknak számított nekem. Nem adtam el, mert egészen 1,7-ig esett, akkor már minek, inkább vettem hozzá. egészen 30.000-ig bővítettem, majd felment eladtam belőle 5000-t és vettem más részvényt is, ami most nagyon bukóban van. Tavaly 1 millás tettem ebbe bele, SAJNOS csak 1-et. volt 3 millám erre. Szóval összesen 2.3 millám van CSAK a dologban. Nem egészen 2 hete kivettem 7000-et. Ezt összesen 2 milla értében. Ezt bepótoltam egy autóba. Összességében kivettem majdnem a befektetett pénzemet és még van 43.000 részvényem. Nekem ez sok, másnak kevés. szóval hagy döntsem el Én el, hogy nekem mi a remény és mi nem az. Továbbra is csak egy kérdésem van feléd HÁNY darab részvényed van?
OTTone