Nem akart senki leégetni,csak ez volt a meglátásunk.De ez a beírásod korrekt volt,és remélem,ha megindul,és belátod,hogy jó papír,akkor visszatérsz,és tovább gyarapítod itt a tőkédet.Addig is sok sikert kívánok!
Törölt felhasználó2018. 03. 10. 22:10
Köszönöm szépen a "korrekt" beirasokat ! Le lehet égetni , nem számít. Nem tudom hogy ki találta ki rólam ezt a feldumáló dolgot. Én Ott ot jó papírnak tartom továbbra is , de mivel nem mozgott a pénzem és csak azt láttam heteken keresztül ,hogy megint ennyivel van kevesebb lépnem kellett. Nem akartam senkit sem megbántani de ha sikerült valamiért is azoktól elnézést kérek . Hajrá OTT !!!!!
A pontosság kedvéért idézem "szerda, 17:44#25540A mai nappal 5 napon keresztül sikerült eladnom az összes OTT rv. et . Szándékosan nem akartam ráönteni a piacra de ma elgurult a gyógyszerem és mindet kiszórtam. Ilyen kommunikációban satnya poor managementet még nem láttam. Aki benne maradt annak sok sikert kívánok!!!! 32 "
Elég zűrös volt a hét(Li kiszállása szerintem túlságosan lenyomta az árfolyamot) reméljük, ha a következő rövid hét nem is, de az azt követő már keményen pluszos lesz..
OTTone