Màjer Bàlint tavaly októberben azt nyilatkozta, hogy amint konkrétumok vannak a kolumbiai üzlettel kapcsolatban, részletesebben tájékoztatja a befektetőket. Azóta egy mukkot sem szólt felénk, még az ügy átmeneti státuszáról sem. Tehàt nincsenek konkrétumok. Megy itt a ködösítés a titoktartásra hivatkozva, másoktól meg tudjuk, hogy rokon és családtag lelkesen porszívózik szigorúan 5% alatt, akár árlenyomással, árfolyam nem számít, csak a megszerzett darabszám, sőt minél olcsóbban sikerül gyűjteniük, annál jobb. Szóval full speka és benfenntesség, ha még ehhez hozzádobjuk azt is, hogy Hali tolta fel 320-ig.
Azokra utaltam akik előadják magukat, nem csak itt, hogy 5,6,700K van neki, meg ő mozgatja az egész Bétet szinte, és jobb ha aki él és mozog az azt teszi amit ő diktál. ( Soha nem kérkedtem, és hazudoztam a rávalómmal, magánügy)
Azt írod, nem holnapra hanem egy belátható jövőbeli dátumra vetted a papírt. Mindeközben 2011 óta benne vagy. Szóval már 7 éve reménykedsz. Hát gratula!
Nem értek egyet. A technológia nagyon sok területen kiváló és robbanás előtt áll (= kiváló üzleti lehetőség). Ne keverd össze a bitcoinnal és más kriptovalutával, amik ennek a terméke. Olvass utána kicsit, érdemes! Persze igen, nagy a felhajtás, de a tény az tény, jó a technológia. Akár biztonsági területen is.
Tegnap elgurult a gyógyszered és mindet kiszórtad, a másk hsz-ed szerint pedig múlt hét csütörtök óta módszeresen elkezted adni. Lie, ezek után ki vesz majd komolyan téged ezzel a nick névvel más topikokban?
Már csak ez hiányzott, a Blockchain technológia, hogy ezután minden egyes negatív Bitcoin fordulat és hír még tovább taszítsa vissza 40Ft felé az árfolyamot.
Ja és nézd meg jobban mit látsz! Most megnéztem a hír miatt ki az a Martonicz Úr, aki az elnöke lett a blockchaines egyesületnek: https://www.linkedin.com/in/daniel-martonicz-027a0b89 Aztán nézd meg a már ismert isrv oldalán a 3. hírben kinek a képét látod az előadók között, és sok egyenruhás hallgatja őket? Az majd egy éves hír. Ezek szerint másként hirdetik (mondjuk ilyen bemutatókon) a terméket. Tehát az OTT már majd egy éve érintett ebben valahogy, ha már azon a képen is rajta van (a másik két embert nem ismerem fel)
Az biztos, hogy nem fogsz facebook hirdetésben ilyennel találkozni. Nem 1-2 hónap ilyet eladni állami szereplőknek, de még multiknak sem. Aki próbált már ilyen szereplőkkel melózni, az tudja
Törölt felhasználó2018. 03. 08. 06:12
Ez az új hír eléggé sokat enged következtetni! Bankcenter? Miért nem akárhol máshol? Aztán itt ez a mondat: "Célja továbbá a közeli jövőben a jogalkotók és törvényhozók támogatása tanácsokkal, javaslatokkal a technológia szabályozásában." Ha igaz, akkor ki is a jogalkotó, törvényhozó? Azaz állami megrendelést lehet ebből kihallani.
Ñéha úgy érzem nem értik mit is akarok mondani,pedig próbálok jól fogalmazni.Mégegyszer utoljára nekirugaszkodom.Értsék már meg, most folyamatosan gyűjtesi szakaszban vagyunk,őket az árfolyam nem érdekli csak a darabszám növelése.Aki érti a folyamatot a napi érték-db.szám-ból mindent kiolvas,hogy mi következik hamarosan.A nagyok eladni nem akarnak, csak a részvényesek létszámát a legkevesebbre csökkenteni.Ez érthető is ,hisz a story még csak most kezdődik.Én csak azt mondom, aki nem hiszi adni adni és adni.Aki hiszi zsákolni-zsákolni és zsákolni!!!Remélem mindenkinek tudtam segíteni.Jó éjszakát mindenkinek!! :0)
nézzük mit tudunk a számokról: 2017 évi várható Saját tőke 463 milla bevezetett rv mennyiség 30.120.00 db várható eredmény2017 : legyen 100 milla......( és akkor még nagyzoltam és becsuktam a szemem de felőlem lehet 200 milla is...):-D eps 3,3 ft harmatgyenge... de az tény h javuló szumma: valahogy sehogy se jön ki a matek...ehhez a rv árfolyamhoz legalább 550-600 milla nyereség dukálna
OTTone