Kitört az ékből, azt visszatesztelte. Áttörte a 263-as fibót is, azt is vissza fogja tesztelni, majd limit újra. Aki akarja, megjátssza. Jó körök. Én mozizok. 265-ig fog most esni mindjárt.
így van ez a papír most a BÉT papírja!!! 600 napokban simán felmegy. Kis papírok csúcsa a BÉT-en 700 ig mindegyik jó,felette elfárad mindegyik csak figyelni kell.
korrekciónál szállj be! Akkor adj el mikor veszik,akkor vegyél amikor eladják. Én is akkor vettem mindig amikor veszik nagy a láz,utána ,meg szépen évekre beragadtam. Vegyél belőle holnap ad el fentebb,mert ez még emelkedik. Korrekciót kell eltalálni.
A BÉT közleményében úgy szerepel, hogy a "15 százalékos korlát ALKALMAZHATÓ". Ebből nem következik az, hogy alkalmazni kell, csak a lehetősége van meg. Nem tudom ezt ki szabályozza, esetleg ennek alkalmazását is kérvényezni kell?
az én értelmezésemben a belinkelt BÉT határozat még csak jogot biztosít a cégvezetés számára, hogy ha szeretnék, a forgalmi adatok alapján a papír "megérett" a kategóriaváltásra (a kategóriaváltást azonban szerintem kérvényezni kell, szóval amíg ez nem történik meg marad a sztenderdbe). Mivel a kategóriaváltás nem automatikus, így fordulhatott elő, hogy a mai limit nem 15 hanem 20%. Persze ha valaki jobban tudja, nyugodtan kijavíthat!
OTTone