Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én azt látom, nem csak az OTP kapcsán, hanem globálisan is megy minden szinten a helyben topogás, kérdés azt kinél és hol szakad el először a cérna. Kezdik pedzegetni a problémákat, gazdasági lassulás stb. Ezeken a szinteken, csak szigorú stop-loss-al szabad vásárolni bármit is! A maci trend még él, nem szabad elfelejteni. A FED majd dec. 14-én megmutatja az irányt azt gondolom, ha addig kitart a piac ezeken a szinteken.
Céláremelés érkezett az OTP-re. A Morgan Stanley 8 800 forintról 12 300 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó 12 havi célárfolyamát, az ajánlást alulsúlyozásról egyenlő súlyozásra javította.
Sziasztok! Ebben nem vagyok nagy szakértő :) Szerintetek lehetséges még vosszatwszt 10.400-ig vagy alá, ha ma lentebb nyitunk technikailag? Egyébként meg bármi lehetséges sajnos tudom, függetlenül a nyitástól. Főleg a w alakzatokat nehezen kedvelem :)) Köszönöm.
Mindenki olyan híreket találhaz, ami az "ízlésének megfelelő". Pénteken egy kissé "leegyszerűsített" Reuters fordítás azt tálalta, hogy jön pénz. Mára itt egy "fordított"...https://rtl.hu/belfold/2022/11/21/europai-parlament-unios-penz-fidesz-korrupcio?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!