Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nem gondoljátok, hogy délután az alábbi hír miatt nem tudott erősödni a BÉT? Holnap lehet ismét vérengzés lesz? https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20221110/kiderult-a-magyar-eu-penzek-blokkolasara-hangolnak-a-nemet-kormanypartok-578074
De nem épp a Német kormánypártok fognak ez ügyben dönteni.... Minden megfognak vetozni innentől OV-ek, jogosan, ha igy lenne... Ez olyan, oké, de hiszi a piszi. Kcsit komolytalan...
Ez most ilyen nap. Eredmèny nrutál, ki mit emelkedés is az,bepótoljuk. Üzbég bank jön,eredmények is,plusz ott szabad halászat alakul egy jó piacon. Csúnya záró igen,de ah.EUs pénzes cirkusz bezár venniük kell ily N eredményre Ft erősödésre majd alapkezelők lnek szóval nyugodt vagyok.
Tudták a shortosok, hogy jó eredmény várható és mindent venni fognak. Sokan nyitottak short pozikat és rohadt sokat kerestek ma. Igazuk is volt, ilyen a biznisz. Ma minden online lap lehozta, hogy mit művelt az OTP. Ezt a könnyű pénzt sokan nem akarták kihagyni.
Ugye OTP-vel abban a “kényelmes” helyzetben vagyunk, mint befektetők, hogy nem csak Magyarországon van jelen. Nyilván fontos, hogy milyen a hazai gazdaság, de nem ezen múlik minden, sőt. Ha megnézzük az OTP-t, akkor egyre csökken a magyar súlya. Ebben a jelenlegi eredményben nincsenek benne az éppen zajló akvizíciók. Szlovénia, üzbég bankvasarlas… tavasszal amikor sikerült ennyire beszakadni az árfolyamnak mindenki azt gondolta, hogy az ukrán és orosz erdekeltsegeknek reszeltek. Ehhez képest nem az lett, és sajnos nehezebb újra visszaépíteni vmit, amit egy pillanat alatt földhoz vágtak, de borítékolható a jóval magasabb árfolyam. Tavasszal a választások után jött az EU-s bejelentés a pénzek visszatartását illetően, de ugye jó hírek már onnan is vannak. Részemről ezért az optimizmus.😊
9000 alatt már én se akarom látni. Az nagyon nem lenne jó. 8-10 között vergődhet, de jobb lenne ha 9-10 között. Aztán valami tűzszünet vagy FED kamatcsökkentés, stb hírekre tudna lassan átváltani a 8-10-ről a 10-12 sávra.
2,6% nem para, de tavasszal is azt gondoltam a visszapattanáskor, hogy 9300 alá már nem megy - aztán lement. Jelenleg semmi sem biztos, csak az, hogy az OTP jó bank (hosszútávon fektetek, nem kereskedek rövidre, csak ritkán), de a magyar kormányzat 7 bőrt húz le róla és a magyar gazdaság sem teljesít fényesen (külker. minusz!!). Ha beerősödik a Ft 380 /euró alá mehetünk Ausztriába kenyérért, vajért, mert még ott is olcsóbb. Egyelőre nem izgulok, 7800-8500 között szálltam be, de 9000 alatt nem szeretném látni. Minél később érjük el azt a korrekciónál, annál jobb...
Persze, nem esik jól nézni nekem sem, hogy rekord rekord hátán és megy a szüttyögés, de kicsit javult a technikai kép is az elmúlt időszakban és erős az OTP is. EU-s megallapodas is már csak egy karnyújtásnyira. Szóval maradok örök optimista az OTP illetően😊. Nem daytradelek, ebból perspektívából tekintek a jövőre.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!