Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
3% feletti elmozdulás nem gyakori a magyar piacon, az olyan likvid rv-ben, mint az OTP pedig végképp ritka. Igaz, magas voltailitású környezetben gyakoribb és most pont olyan van. Az elmúlt 30 nap átlagos forgalmát jelentősen meghaladó forgalommal ha 3,5% feletti esést produkál a rv én azt szakadásnak hívom. Most csak 3% az esés - ez még belefér. Ha holnap visszakorrigál, akkor jó.
Természetesen abban az esetben nem lenne jó, de jelenleg még nem 9.000 Ft. Én csak annyit állítok, hogy otika megmutatta, hogy van még érdeklődő továbbra is és a jelentés előtt valami megmozdult. Jobban, mint a Q2 előtt és mivel ennek az évnek a vége felé vagyunk, az OTP vezetésének már lehet fogalma/elképzelése az idei évet illetően is, hiszen a Q4 bő felén vagyunk. Ebből következik, hogy 2023-as kilátások is jobbak lehetnek. Alapkamat csökkeni kezd… ROE várakozás jobb is lett, mint a tavalyi. Háború 9 hónapja tart. Infláció többnyire csúcson van, érkezik 2023. Bázishoz képest javulni fog minden. És ezzel együtt a jövő árazása is pozitív irányt vehet.😊
Az hogy 10.000-ről leesik 300 ft-ot az mért szakadás? Előtte ment 2000-et, vagy többet is. RSI az egekben. Volt egy jó Q3. Aki 8000-9000 közt vette marha jól járt. Megértem hogy kiveszik a zsét.
Azért ha két nap alatt korrigál 9000 Ft-ig napi 10-15 Mrd forgalommal, az nem sok jól jelent a jövőre nézve. Maradjon csak 2% körül a minusz és csoroghat lefelé, az nem baj. Ami most van, az majdnem szakadás és nem kívánatos.
Nagyot ment az elmúlt napokban, várható volt egy korrekció. Az, hogy nagy a forgalom nekem pozitív jel. És mostanában megvolt ~10 milliárd. 10 milliárd alatt nem jelent sokat bármerre mozog. Majd amikor újra 20+ milliárd lesz és úgy rallyzik, na akkor lesz izgalmas a story, és lehet bízni újra tartósan ötszámjegyű OTP-ben.🤓
9652, de össze-vissza rángatják. Ez elég nagy minusz nagy foraglommal. Nekem sincs idegrendszerem még egy 3 hónapos lecsúszásra, pedig 3% feletti zakó a jó nemzetközi hangulatban nem jó jel. Remélem csak a shortosok miatt van ez. Akkor holnap felfelé korrigál. De ha nem...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!