Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Az a szép a tőzsdébe ,hogy mindig mindent utólag meglehet magyarázni. Ha jól emlékszem éppen te írtad okt 13.-án 8300ft OTP ár mellett,hogy ideje félreállni,és hosszabb távon is további lejtmenetet vártál. Az általam követett kb 30 részvény közül nagyon sok emelkedett 20-30% -ot október 13. után. Mi történt? Minden megjavult? Semmi,csak "valakik" akik eddig lefelé kergették az árakat,most felfelé kergetik. Az OTP mint írtam egy pénzgyár ,és éppen ezért az ára 18000- felfelé kéne hogy legyen. De persze ha a kergetözés megfordul, akkor majd megint megírjuk,hogy 9000ft alatt jobb lesz félreállni.! Találd ki a DAX,és az SP mozgását,és megmondom hogy mennyi lesz az OTP!
Ja, egyébként van az ember aki tutira meg tudja mondani pl. hogy a következő két napban merre megy ár. Tutit recept a következő: tégy a zsebbe 40MRD HUF kp. és kezdj el masszívan vásárolni OTP. Ekkor tuti hogy felefelé fog menni az ár. No, ezt most ingyen adtam (-:
Már most a korrekció fázisában vagyunk. Kérdés meddig engedik le, ha elég volt a tegnapi akkor mehet fel. Szerintem most nagy sumákolás van, közel a 10k.
Az, hogy nem esett egyik napról a másikra, még nem jelenti azt, hogy mindjárt bullos lett! Az emelkedés végén már komoly forgalom volt, így nem fog hipp hopp korrigálni!
Hat pont ez az. Ezt probaltam megfogalmazni: nem, valahogy nem akar esni, pedig ha a chartot barhol nezegeted, azert 2200 pont emelkedes utan, ami 6 hete tart, nos, nem akar ennek megfelelo mereteset korrigalni? Akkor muszaj ezt gyanusnak nezni, hogy ez valami erosebben bullos piac. . Nem arrol van szo, hogy azonnal be kellene ugrani paros labbal a vizbe. De melegebb mint eddig gondoltam. Lehet daytrade szinten felfele tradelni, es okos stoploss -al kovetni.
Kedves napi tőzsdézők május elég rég volt. Vonalalak huzogatása helyett már el kéne gondolkodni hogy miért állunk meg 900-nál állandóan. Nincs esetleg valamilyen esszenciális oka? Mert a májust a novemberhez hasonlítva lényegében mi változott? Lényegében!
OTP hetes. Nem napos, nem daytrade. . Gyanus nekem az OTP. Nem akar elindulni le. AZ eheti csucs utani eses nem, sehogy nem 5 subhullamos az utolso 2 napban. Hanem korrekcios. SOkkal inkabb a-b-c, mint 1-2-3-4-5 szerkezet, tehat korrekcios inkabb. Nade, ha itt a 10k kapujaban, 2250 pont emelkedes utan nem akar korrigalni, akkor... csakis bullosabb lehet, mint eddig a daytrade idotavos szinten latszott. EL kell ismerni, lehet egy bika jellegu, felfele menetelo piac indulas is a palacsintaban. . Summary? ha attor uj csucsra 10200 fole? Akkor bullos napokra lehet szamitani, talan bullos hetekre is. Ideje nagyobb idotavban megfontolni a neutral-bullos eset lehetoseget. Nem okos a piac rossz oldalara kerulni es ott vitezkedni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!