Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Minden kormányinfón bízok a sapkák levételén, hisz az lenne a piac. Ezek meg további sapkákkal operálnak. Eszem faszom megáll! Valaki állni fogja a számlát!
Eddig is tudtuk.... saját magunk ellenségei vagyunk ezzel a kókler bandával, persze hibás ismét nem lesz, csak valami fantom vagy a békaemberek.... Legalább várták volna meg a mai jelentést....
Boccs, összekevertem a topicot! Ha nem lesz kamattal kapcsolatos bejelentés szerintem az OTP-t nem fogja érinteni az árstop. Más intézkedés hatása valóban kérdéses.
Ökölszabálynak veheted, hogy a piackorlátozó intézkedéseknél gyengül a HUF, a piacbarátnál erősödik! Árstoppoknál emlékem szerint esett, a rezsicsöki megszűntetésénél erősödött.
10 órakor jön a Kormányinfó. Van valakinek statisztikája arról, hogy az árstoppok, stb. bejelentése milyen hatással van a tőzsdére, van-e egyáltalán összefüggés? Vajon meg fogja-e valamilyen irányba mozdítani?
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!