Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
A durva az, hogy a nyugat pattant az adatra és ki is tart, viszont a BÉT fel pattant, de be is adták nemsokára. A forgalom az durva, én ilyet május 31. óta nem láttam!
8600-on szálltam be 15 darabbal anno. Egész héten vártam, mikor lépjek be egy jelentősebb darabaszámmal. Ma reggel 9900-al "sikerült". Amatőr vagyok, 9700-en dobtam. Szerettem volna annyi pluszt ma látni, mint amennyit buktam. Ehhez idegek is kellenek. Nekem nincs. MOst azon gondolkodom, hogy a veszteségem hogyan pótoljam. (Lesz még rally, vagy megint 3 hónap totyogás...?)
A BUX-index 1,80 százalékos mínuszban, miközben a DAX 2,87, London 0,72, Párizs 1,56, Milánó 2,03, Madrid 1,01, a DJIA 2,31, az S&p 500-as 3,94, a Nsadaq composite 5,38 százalékos pluszban áll. ez mindent elmond. :-(
Nekem a hosszú longom 8300 kb. Az marad 20.000-ig :) És remélem lesz minden évben osztalék addig. De az is lehet csak 1 lesz ha jól alakulnak a dolgok. :D bár ezt kétlem azért.
Ma aki napizik,párszor adhatta vehette volt mozgás.Én meg mindig elspekulálom,és kimaradok. Pedig megfogadtam, h 200 ft mozgásnál már jó lenne 300 db-ot mozgatni.
Üdv újra a klubban, csak vettél, Te se bírod sokáig :) Egész nap nem tudtam ide belépni, pedig lett volna mit írni... viszont most az irány adott lesz, mivel már kezdtem izgulni 9600 alatt...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!