Hangzatos szavak , Krisz és Pista is hasonlóan gondolkodik, mint ahogy te... Jelentkezzetek Ukrajnába, és védjék meg Európát.... Hiszen többször írtátok, hogy nem áll meg a muszka, hanem az Atlanti-óceánig menetelnek...
Marhaságokat irogatsz, valóban vannak elfutó, elbujó hõs hazafiak akik inkább elmennek minthogy megvédjék a hazájukat, egyébként benne van az alkotmânyban, hogy háború esetén köteles vagy a hazát védeni és azok az elfutó hõs férfiak helyében vannak a ténylegesen hõs ukrán nõk akik beálltak katonának a hazát védeni. Elfogultságod mondatja veled, hogy ilyen, olyan koruppt vezetésért nem hoznâl áldozatot, te nem, te hazaáruló módon elfutnál és hagynád, hogy a muszka leigázza az országodat, sajnos nem vagy egyedûl, ezek vagytok ti, az ország szégyenei.
Miről beszélsz te? Nyilvánvaló, hogy én a magyar politikusokról és az itteni fórumozókról beszélek, arról ki hogy beszél a hazaszeretetről, ki szerint kell megvédeni a hazát, ki szeint meg nem fontos a haza, hanem a család, de leginkább a saját élete.
", globalista, kozmopolita ballibesek a haza megvédését fontosnak tartják" " Nemzeti és haza szótól is hányingert kapnak. Ne rohogtess már. Nem tudom, most is a jobbszektoros elit harcosokat látni az első sorban a fronton, a csatatéren. Továbbá azokat a nagyon szegény munkás kenyszersorozottakat, akiknek nem sikerült" megszerezni" " az alkalmatlansagi papírt". Tudod a furgonos szerencsétlenek. Akkor hogy van ez?? Kozmopolitak inkább a hadiszallitok, és hagy ne soroljam tovább!! Ezt a naivitás. Lol.
De ez látszik mindkét Orbánnál vagy Szujjártónál is, folyton a szuverenitásról beszélnek és 100 milliárdokból védik Magyarországot és "Európát" a migránsoktól, de szerintük nem szabad belemenni egy háborús védekezésbe, OV is azt mondta a grúz választások kapcsán, hogy a grúzok nagyon helyesen a békét választották, nem akartak Ukrajna sorsára jutni. Bravó!
Elég érdekes, hogy a nacionalisták, a hazaszeretetről, a szuverenitásról beszélő jobboldaliak akik migráns fóbiások, inkább megadnák magukat egy támadó országnak vagy elpucolnának, viszont úgy látszik, hogy az "idegenszívű", globalista, kozmopolita ballibesek a haza megvédését fontosnak tartják.
Mondjuk az is tuti benne van abban a könyvben, hogy háborús körülmények között nem lopjuk el a pénzt, na de már annyi ukrán miniszter, kormánytisztviselő megbukott, hogy értelmetlen felsorolni. A több millió elszökött ukrán is tudja, hogy életben kellett maradni és nem kéne tán meghalni egy totál értelmetlen usa-orosz proxyban egy velejéig korrupt országban. Te a hős, gondolom az első sorban lennél, ha úgy alakulna, most komolyan azt hiszed, hogy ezt beveszi valaki.
fura, hogy ennyi tájékozatlan ember kommentel itt, esetleg kérjétek el a gyerekektől az állampolgári ismeretek című tankönyvet és keressétek meg benne a haza védelméről szóló fejezetet nem te vagy én döntjük el, hogy ki megy harcolni, ez állampolgári kötelesség, benne van az alkotmányban, ha ez nem tetszik, akkor a parlamenttel beszéld meg
Nem gondolom hogy azt mondta, hogy ő harcolna, a loveszarokban, fagyban, vérben, mocsokban, feje felett repkedo dronok és robbanó tuzersegi bombák között. Hanem azt mondja neked lenne hasonló szituációban kötelességed menni.! Ő az értelmiségi szabadszellemu,, a hatorszagban gyartana az ideológiat. Hogy neked vagy a fiadnak miért kell felaldozni magad. :))) !!!
Ezek szerint, ha tegyük fel az ukrán határ túloldalán élnél magyarként, te elküldenéd a 20 éves fiad meghalni Zelenszkijért? Fura értékrendnek hangzik. Én amúgy sem vallom ezt az isten, haza, család sorrendet. Nálam a család az első és második nincs is. Eszembe nem jutna feláldozni a gyerekeimet a nagyhatalmú politikai elitek kénye kedvéért, de nem vagyunk egyformák.
Az a jó, hogy nem vagyunk egyformák. Az én értékrendemben előrébb való a család, mint egy ideológia, vagy a vallás. Te inkább harcolnál egy ideológiáért, vagy küldöd a gyerekeidet, én pedig inkább élek a családommal a bolygónk egy békésebb részén. Tiszteletben fogom tartani a döntésedet, nem foglak visszatartani, ha erre sor kerül, de inkább ne kerüljön.
OROSZ-UKRÁN háború