Nem kell nekünk magyaroknak semmi se. Ami volt az már elmult. Most az van ami van. Nem harcolunk a szomszédaink kal se ukrajnaval se Horvátországgal, se senkivel semmilyen volt területert. Nagy balgasag lenne. Minek a hergeles. Magyarok senkitől se akarnak semmi területet. Béke es a család, über alles. Punktum.
Uraim , ez a háború már eldölt, csak az a kérdés hol húzódnak a jövő határai. Mi megkapjuk valószínűleg Kárpátalját. És ott a végén valahol lesz egy 3-4-5 s határ . Nekünk nagyon nem mindegy hol fog ez lenni. A tranzitdíjak miatt sem. A románok miatt sem. Valahogy az lenne a legrosszabb verzia , ha a románok szomszédosak lennének az Ukránokkal , vagy a Lengyelekkel.
Még mindig nem érted, hogy ki(k)nek fontos Ukrajna ugye? És így küldenéd a frontra az ukránokat, meg a kárpátaljai magyarokat? Csodás. https://www.newsweek.com/hunter-biden-pardon-2014-burisma-ukraine-1993896 "Hunter Biden joined the board of Burisma in 2014. By pardoning Hunter for any crimes he 'may have committed' from 2014 to 2024, Joe Biden is protecting his family's criminal cartel. Wow, this pardon isn't about the gun charge," Wheeler posted on X, formerly Twitter, on Sunday."
Ne. Ha valaha kapsz egy "csak alkalmassági vizsgálatra behivot" ,(valószínűleg reméljük nem fogsz) akkor, előtte nézd meg Svájci hegyeket, vagy Szicilia szépségeit, amelyikhez kedved van... 😉 Nagyapam is azt kapott 1940 ben. Aztán 1945 ig tartott. Ja és Magyarországra betörő Szovjet katonák, már tényleg brutálisan viselkedtek. De az előzmény itt is érdekes, tudod mikor a jól felszerelt Nacik, komplett Szovjet dandarokat semmisitettek meg, és 10 millióan hihetetlen de egy komplett korosztaly halt meg a háborúban a szovjetek részéről, akkor igen duhosek voltak, sőt már inkább állatok voltak a 3 év megpróbáltatások és kínszenvedéses frontszolgalat miatt. Ja és azt hitték mi is Nácik vagyunk. Nem tudtak hogy a Nemet Náciktol mi kulonbozunk. És sajnos a parancsnokaik is itt eresztettek ki a gőzt, szabad kezet adva a katonáknak,..... akiknek a fele addigra kb már megőrült a szörnyű frontszolgalati évek miatt. Ma úgy hivjak hogy poszttraumas szindróma. Csak ez durvább volt.
De nem állítják meg, pedig évek óta napi szinten ezt oltjátok itt a fórumon. https://hvg.hu/vilag/20241202_zelenszkij-ukrajna-nato-haboru-targyalas Akármit is kapnak, veszett fejsze nyele, mondjuk eddig a yenkiktől: https://www.state.gov/u-s-security-cooperation-with-ukraine/ A kényszersorozottak, akik meg nyilván tudják, hogy január 20 után lehet más helyzet is, nagyon szeretnének addig is nem meghalni. Olyan elszivárgás lesz, hogy ihaj, hivatkozhatsz a honvédelemre, alkotmányra bmire, amit elsőként rugnál fel te magad is.
Dehogy nem. Villamhaborura már megint nincs lehetőség mint az I világháborúban se volt. Az új hadi technológia és a dronok miatt. A második VH ban a tankok miatt lehetett Villamhaborura a Náciknak a gepesites miatt, de most elindulna 1000 tank 10 Mrd usd értékben akkor elindulna 3000 dron 100 millió usd értékben oszt szevasz.!! Viccből vannak beasva most az Ukranok? Szerinted?
Ja és dédnagyapámnak csodálatos hősi halála volt.... 3 napig szenvedett egy haslovéssel egy tábori kórházban Galiciaban. . És erről is csak azért tudott a családja, mert a barátja megirta nekik, hogy a naiv, akkori újság propagandaval behulyitett lelkes ocsei, nehogy jelentkezzenek idő előtt, önkéntesen katonának a nagy háborús eufóriaban az első Vilaghaboruban Mert akkor is ment az ilyen paraszttvakitas mint most a vilagban. Ja és a levelet is burkoltan íratta, mert akkor is működött a cenzúra!! Na ezek után, én sehol se védem a hazamat, csak a családomat. Oda viszem ahol biztonságban vannak és az lesz az én hazám,nem aki ugyutolteleket csinál belőlem több ezer km a családomtol.
akkor sikerült is megindokolnod, hogy miért kell az ukránokat támogatni abban, hogy megállítsák a ruszki hordákat azért a nato légierőről se feledkezzünk meg, az EU-nak nem hátrakötött kézzel kéne harcolnia, mint az ukránoknak, tehát ez a lövészárok hasonlat sem nagyon állja meg a helyét
Nem! En azt mondtam hogy a libsik kozmopolita, globalista típus eszmélet vallanak. BLM, WOKE, etc... Keresztény karácsonyfa nekik kirekeszto...... És tiltakoznak is ellene, lásd Nyugat EU ban a kereszt levétele, karácsonyfa helyett valami világító kúp szerűség, etc... De a saját vallasukat, tradiciojukat, azért hagyomasan nagyon tisztelik nagyon helyesen... De a nemzeti vagy keresztény szavak azok nem a kedvenceik. Én nem azt mondtam hogy a libsik iszkolnanank és a nacionalista, vagy jobboldaliak pedig védenek a hazát. Én nekem ott van a hazám, ahol hamis eszmék, idegen(szivu:)) érdekeket, gazdasági és egyéb nagyobb geopolitikai érdekek miatt nem soroznak be!!! és küldenek meghalni egy loveszarokba vagy egy tankba, politikusok, vagy azok hasonszorű korrupt körei vagy hadiszallitók akik papíron úgy felszerelték a dedapamat a Galiciai fronton hogy borsó főzeléket evett marhahussal, közben meg tarlorepabol volt a leves főzve. Ukrajnából is jönnek a hiányosan felszerelt dandarokrol hírek, tegnap is olvastam, miközben ömlik oda a dollár és euró Mrd????Nincs új a nap alatt István! Tanuljatok meg, egy háborúban és egy szeteső társadalomban a felső elit úgy lop mintha nem lenne holnap. Mert pontosan tudják hogy ma még itt vannak és pénzt keresnek, de holnap forró a talaj és már, Spanyolország, vagy Braziliaba napos partján fognak dolce vitazni.... Szóval nekem ott a hazam ahol a családom és én akiket őket bármi áron megvedem biztonságban vagyunk.!!!!! A család mindenekfelett!!!!!!!! ISMÉTLEM A CSALÁD MINDENEK FELETT!! Minden hazug eszme és ilyen paraszt vakitas amit nyomtok arra magasan.............ok! Es pont amiatt mert a jelenlegi elit addig ütötte ki az EU nemzeteiböl a nacionalizmust es az egyéb hagyományos ertekrendet, hogy talán a Lengyelek kivételével, akik elég nacionalistak, semelyik ország 20-30eves hedonista fiataljait rá nem veszi senki, halnistennek már a haborura!!! Semmilyen ócska propagandaval.🤣 Nem azért mert okosabbak, hanem kioltek belőlük a nemzeti öntudatos az évtizedek alatt!! Ergo Vissza nyalt a fagyi most!!!! EU ban nem lesz hadrafoghato a fiatalság, mint Ukrajnában vagy az Oroszoknál. Mert libsi bolsi velemenydiktatura WoKE, és "migransimogatas bármi áron" , megtette a hatását. Most meg, hirtelen 180 fokos fordulat és vissza akarják nyomatni az általuk kiírtott nacionalizmus és önvédelmi refelxiok eszmeit??🤣 Nem ám, az már bizony nem fog menni, csak hosszú évtizedek alatt..... 🤣🤣🤣
Csak ez kissé más. Innentől nem lehet piszkálni az ukrajnai ügyeket, Joe ügyesen 2014-ig húzta meg a határt. Mert nem az ukrán demokráciáért megy a háború, csak xólok. https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna29462
A hatalom előszeretettel beszél békepártiságról és támadja a háborúpárti politikusokat. Érdekes, hogy Putyinra nem aggat jelzőket. Segítsünk a hatalom göbbelszi propagandájának! Putyin békepárti vagy háborúpárti? Agresszor-e Putyin?
Én téged kérdeztelek, de ezek szerint te iszkolnál, miután feltételezted, hogy én előtted megyek. Te egyébként ballibes vagy, mert PLaci szerinte a ballibesek iszkolnának, nekik nem jelent semmit a haza?
Beszélhetünk Trumpról is. https://444.hu/2024/12/02/joe-biden-tavozo-amerikai-elnok-teljes-es-feltetel-nelkuli-kegyelmet-adott-a-fianak-hunter-bidennek "A megválasztott elnök, Donald Trump felháborodva reagált az elnöki kegyelemre, a közösségi oldalán azt írta: „Micsoda visszaélés és igazságtalanság!” Egy nappal korábban azonban Trump felidézte: korábban ő maga is élt a kegyelmi jogkörrel, hogy eltörölje a hozzá közel állók elítélését." Putyinnál az ilyesmi nem eshetett volna meg. Mert nem lett volna vád se. Ha akadékoskodik valamilyen igazságügyi ember, kiesett volna egy ablakon.
OROSZ-UKRÁN háború