Ritka aljas a fickó, tudván, hogy az ukránok áttértek a decemberi karácsonyra, az ortodox orosz karaácsony pedig januárban van. Tehát az oroszok lőhetnének decemberben, de az ukránok nem januárban.
A hazugbarát kormánynak újabb pofon!! https://index.hu/gazdasag/2024/12/19/ksh-kozponti-statisztikai-hivatal-jelentes-nepmozgalom-szuletes-halalozas/ Remek 1.38 a születési ráta, így tovább hazug mocsok rabló népség!! Nekem több unokatestvérem rokonom már nem él itthon és addig míg a narancsosok vannak nem is gondolnak arra, hogy haza költözzenek. Van aki azt mondja, hogy addig nem míg az összes rohadék börtönbe nem kerül. Összeszámoltam 9 gyerek született külföldön a rokonaim közül. Nekik már nem ez a hazájuk és ez a szomorú. EZT MIND A RABLÓ FIDESZ ÜLDÖZTE EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig a sok hazaáruló agyatlan nem szavaz rájuk ez a 9 gyermek itthon is napvilágra jöhetett volna!!!
Már megint nem gondolkodtál! Te még hiszel abban a mesében, hogy a kormány hajtja fel az árakat? Mindig mondtam, ki tudja hol és milyen felsőoktatásban volt neked is részed, ha ilyen mondatokkal jössz? MNB kimondta? Mikor kinek?A gyevi bírónak először? és onnan már a hazugság is igaz lehet?
Dehogy hajtja. Reklamáron vannak már a megyei jogú városokban is az új kéglik, pl. Kecskemét már 1,1-1,2 milla/m2 sávba került néhány hete. Mintha Las Vegasban lennénk.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!