Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
the_outsider csütörtök, 12:07
Előzmény: #149318  the_outsider
rossz helyre szúrtam be a zárójeles részt, javítás:                      

Az M1-en élőben közvetítették Orbán kezdő felszólalását a mostani budapesti csúcstalálkozón.         
Ennek végén felvezette, hogy a következő felszólaló Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Már vártam, hogy mit fog ő mondani (és milyen arcokat mutatnak közben, stb.), erre átkapcsoltak a stúdióba, és egy szokásos "szakértő" beszélt nagyjából teljesen lényegtelen, már többször hallott dolgokról.          
Erre most nagyon pipa vagyok.
krida
krida csütörtök, 12:03
Előzmény: #149303  maxwax
He-he... Biden vonta ki csapatait Afgánból, ezzel kiszolgáltatva azt az országot a táliboknak. Trump erre felháborodva mondta: "disgrace to our country". Kiváncsi vagyok én is mit fog tenni Trump, mert borzalmas erkölcsi pusztítás van az Usa-ban, köszönhető a progr. lib.nak. A progr. liberális persze hogy támogatja a háborút, Orbán jól látja, hogy (legalábbis ilyen formában) EU nem tud békét teremteni. Pénzeli az ukránokat, egyedül Scholz szólalt fel, hogy azért mégse helyes, hogy az ukránok elnyomják az oroszokat és nyelvüket Ukránban, el is szigetelődött. 
the_outsider csütörtök, 12:03

Az M1-en élőben közvetítették Orbán kezdő felszólalását a mostani budapesti csúcstalálkozón.       
Ennek végén felvezette, hogy a következő felszólaló Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Már vártam, hogy mit fog ő mondani, erre átkapcsoltak a stúdióba, és egy szokásos "szakértő" beszélt nagyjából teljesen lényegtelen, már többször hallott dolgokról.        
Erre most nagyon pipa vagyok (és milyen arcokat mutatnak közben, stb.).
maxwax
maxwax csütörtök, 12:00
Előzmény: #149309  euler

Trump esetében legyünk pontosak: https://telex.hu/kulfold/2024/11/07/amerikai-kulonleges-ugyesz-jack-smith-donald-trump-elleni-buntetougyek-leallit
MP Harrisnek is gratulált volna, mert ez így szokás a politikában - az EU vezetői is gratuláltak.
Az, hogy a magyarok kire szavaztak volna, totál feltételezés, mert nem tudjuk, nem a mi ügyünk.
Orbánról és családjáról miket írtak már? Számított a híveinek? Nem. Trump messze van nekünk és mi nem az USA-ban szocializálódtunk.
maxwax
maxwax csütörtök, 11:52
Előzmény: #149311  Shortelek
Ez a hozzászólás több sebből is vérzik. Részben mert Kamala Harris nem afroamerikai, és nem szép a nemi diszkriminációra hivatkozni. Utóbbit én is gyanítom, de ki tudja, Michel Obamaval mit értek volna el. Ezen viszont felesleges viszont már gondolkozni, mert lezárult és előre kell nézni.
badsector1
badsector1 csütörtök, 11:46
Előzmény: #149311  Shortelek
volt egy sokkal alkalmasabb férfi jelölt, de őt az izraeli-palesztin konfliktus miatt nem merték elindítani, utólag látszik, hogy hiba volt
rockmaster csütörtök, 11:42
Előzmény: #149293  ________
DollárPedoFidesz! :)
badsector1
badsector1 csütörtök, 11:18
Előzmény: #149308  Ingarian
az itteni fideszvédők is ezt a tapasztalatot erősítik.
badsector1
badsector1 csütörtök, 11:15
"Furcsa egy dunai árvíz volt az, ami visszavetette a boltok forgalmát: Budapestet nem érintette, Veszprém és Somogy megyét letarolta
A KSH szerint a bolti forgalom extrém nagy szeptemberi visszaesésére „hatással volt az árvízhelyzet is”. Ha tényleg, furcsa folyása lett a Dunának, mióta legutóbb láttuk."

kevés lesz ez a hazudozás 2026-ban.
Tisza 46%, fityesz 39%.
Shortelek csütörtök, 11:14
Előzmény: #149309  euler
Hiba volt Harris indítása, nô, néger, még Biden is jobb lett volna , ha már nem találtak a demokraták egy fiatal férfi versenyzôt.
euler csütörtök, 10:58
Előzmény: #149302  maxwax
Trump lesz az első amerikai elnök, aki egyben elítélt bűnöző is.
Akit a klinikai szakpszichológus unokahuga nyilvánosan nárcisztikus szociopatának diagnosztizált.
Akitől Magyarország kétfelől is várhat pofonokat (Unió, Kína). Sőt NATO.
.
Megilleti a gratuláció, már a beiktatása előtt több mint két hónappal:
"Gratulálunk Donald Trump elnök úrnak, valamint a Szenátus és a Képviselőház megválasztott tagjainak! (...) A TISZA Párt készen áll a közös munkára."
De mivel a magyarok fele rá szavazott volna (és csak harmada Kamala Harrisra), fontos ez a szavazatmaximalizálásban (és a hívek fokozatos agymosásában).
https://www.facebook.com/photo?fbid=859757572813281&set=a.380122477443462
Ingarian
Ingarian csütörtök, 10:53
Előzmény: #149307  badsector1
Nem tartom jónak címkézgetni oldalakat, a mandineren meg ennél sokkal rosszabbakat írnak a baloldaliakról, nem idézném. Persze ez nálad sokkal finomabban nyilvánul meg, de valahol abba kellene hagyni. Nyilván a mandineres célközönség többnyire a legalja.
badsector1
badsector1 csütörtök, 09:47
Előzmény: #149306  maxwax
pszichopaták lelkismeretére nem fogsz tudni hatni, jobboldali embertipus egyik fő ismérve.
maxwax
maxwax csütörtök, 09:26
Előzmény: #149303  maxwax
Nem zavar a minusz, de megkérdem azokat, aki azt választották: tudjátok mi történik és történt azóta Afganisztánban? Miként bánnak a nőkkel? Ha igen, akkor szégyen rátok nézve, ha elfogadjátok.
bronz csütörtök, 08:50
Előzmény: #149304  csendben
Az új bűnbak: Dunai árvíz.
csendben csütörtök, 08:47
"AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN ELTŰNT A KISKERESKEDELMI LASSÚ EMELKEDŐ TENDENCIÁJA.": biztos valami tévedés van a dologban....
maxwax
maxwax csütörtök, 08:28
Előzmény: #149294  krida

Kérdezd meg az Afganisztánban élőket, főként nőket, miként gondolkodnak Trump tálibokkal kötött megállapodásának, amelynek következtében kivonták 20 év után az usa katonáit Afganisztánból.
Na, jó. várom válaszaid.
maxwax
maxwax csütörtök, 08:22
Előzmény: #149300  rockmaster

Trump úgy viselkedett az elmúlt négy évben, mint orbán, amikor 2002-ben elvesztette a kormányzást azaz minden nap arra készült, hogy visszatér és ezért folyamatosan tett is.
Persze, én is tudom, hogy a számolás a beiktatás után kellene kezdődjön, de Trumpot ismerve már most is kellene ezekben az ügyekben megnyilvánulnia.
Az USA is erősen megosztott, hiszen a demokraták azért jelentős számú szavazatot kaptak, de a republikánusok valamivel többet. Trumpnak és a mögötte álló szakértőknek mindössze négy évük van és nem több.
Mondjuk orbánnak nem lehet folytatnia tovább a kétkulacsos politikát, de az ooroszok a "spájzban" vannak, az USA pedig egy másik kontinens.
maxwax
maxwax csütörtök, 08:13
Előzmény: #149294  krida
Kérlek, igazold, hol és hogyan nyilvánul meg 2024-ben a progresszív liberalizmus? Név szerint, melyik ország és kik a képviselőik? Hol van miattuk 2024-ben háború? Konkrétan válaszolj, mert tudod, matematikus vagyok és nem szeretem a maszatolást.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók