Viszont visszamaradtak, akik ma is kockáztatnak balhékat! nak manapság?Na de kik ellen kellene ma balhézni? Amint látod az ultrák ma is ott vannak az első sorban!
Érdekes, nekem 2006 eszembe se jutott amikor a hsz-t írtam. Többre gondoltam ennél és nem elsősorban utcai eseményekre, hanem a hatalom háttértevékenységére. A csőcseléknek, (az pedig mindig van), max a megfélemlítés feladatát adják ebben. . Igaz előtte ezt olvastam: Havonta tucatnyi alkalommal engedélyezett tavaly titkos megfigyeléseket a bíróság Plusz az igazságügyi miniszter ezrével évente.
2006 már csak azért sem ismételhető meg, mert azóta az egész város be van kamerázva, a szakszolgálatok ha szükséges, a kis sálas kukaégető futballhuligánokat a lakásuk kapualjáig tudják követni. Nézd meg, hogy ezeket a "szkíta akárkiket" is pillanatok alatt megtaláltak a neten. Ma már nem lehet elbújni.
Szerintem 2006 nem ismételhető már meg, mivel azok, akik az ultrák kvázi tömegtámogatásaként az utcára vonultak, mar rég nem fideszesek. A fityesz támogatóinak óriási része immáron a politika iránt amúgy teljesen közömbös ember, akik nem fognak egy budapesti utcai balhé miatt kockáztatni semmit sem.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!