"Hat nagykövet a karzatról nézte végig, hogy a magyar parlament továbbra sem dönt Svédország NATO-csatlakozásáról. Kocsis Máté az ülés előtt nem sokkal jelezte, hogy a kormánypárti frakciók megvárják a svéd és magyar miniszterelnök találkozóját."
A svédek barátságát nem lehet zsarolással megszerezni.
Tudod nehéz igazságosan dönteni, abban amit felvetettél! De ha neked nem megy abban nem tudok mit tenni. Nem kívántam volna megsérteni a gondolataidat!
Jó kis SEHMETELÉS! De ennek végre van pici értelme, szóval az egykori kommunisták most fideszesek, akik utálják a kommunistákat! Megértettük a mondandód lényegét!
Nem tudom mire gondolsz pontosan....elvesztettem a fonalat. S persze, h komolytalan vagyok. Probálom derüvel nézni ezt a világot, s benne a kedves vezetőt és pártját és azt a szarkupacot, amit összehordtak nekünk.
Én is az UNIÓ-s politikusokra értettem. Meg a hazai bőszmékre(más szóval politikus). S kimondta, h a külföld jó? Ha kérhetem a saját gondoltaidat és szövegedet ne nekem tulajdonítsd és utána még számon is probálod kérni... Ne viccelj már!
Az itthoni bátorak, most jöttek rá, h kint külföldön is politikusok vannak...s ugyanolyan szarok tudnak lenni mint ők? Miután mindent megtettek, h okot is adjanak rá...? Igy jár az, aki nem beszél nyelveket, s csak turistáskodni jár külföldre. A provinciális szemlélet ebben/abban a szakmában inkább hátrány mint előny. A sokszor zerohoz közelitő arány és szereptévesztésről nem is beszélve. Persze ha tekintettüket a fényes vezírre függesztik még könnyebben megesik.
"A magyar gazdák nagyon jól látják, hogy a kormány értük dolgozik Brüsszelben": értük... Meg a versenyképtelen termelési rendszerünk fenntartása érdekében... (már,ha hinni lehet a Kossuth rádióban nyilatkozó agrár szakembernek!)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!