"báyer, a nagypapi múltjával kellene szembezézni nem ungváryval." Ellent kell mondjak. A Bayernak leginkább saját magával kellene szembenéznie. Sürgősen. A nagypapit a történelem már mérlegre tette.
Aztán beírsz egy kereső szót és abból a csomagból azt küldenéd el amelyik neked tetszik, de nem te fogalmaztad meg? Tegye akinek ez jót tesz az egészségének!
Ja, azt is mondta, hogy "A forint gyengülése Orbán eszmefuttatása szerint azt jelenti, hogy tulajdonképpen "ellopják a pénzt az emberek zsebéből" - "a gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a
gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge
emberek akarhatnak" - A forint ma megint gyengébb lett!
"Nem kívántam volna megsérteni a gondolataidat!" Azt nem tudod megsérteni. Ismétlem, olyat tulajdonitottál nekem, amit én nem mondtam, állítottamellenben te igen. Szóval ezt a részt először magaddal kellene megbeszélni. Másik. Dönteni nem kell, se igy se úgy. Nincs kényszer.
Azt tudod, hogy 2014 es eseményeken lovagoltok, amiknek megvoltak a bírósági útjai!? Most meg úgy tesztek, mintha még ma is ugynazok az események ismétlődnének az előadásaitokban? Átlátszó, nem gondolod?
Ez már csak kétségbeesett próbálkozás arra, hogy a pofára esett Vezér arcvesztés nélkül jöjjön ki a helyzetből. El fogja érni, hogy az ő kegyes bólintása nélkül is teljes jogú tagnak tekintik őket. A svédek már vállalták, hogy a katonáik élete árán is megvédik MAGYARORSZÁG biztonságát. Miért nem elég ez a felcsúti elmeroggyantnak?
"A kormány a gazdasági növekedés bálványozásával fedi el, hogy a magyar társadalom összességében szegény A kormánymédiában sorakoznak a gazdasági sikereket ünneplő és a kedvező kilátásokat hirdető cikkek, miközben az idei télen a magyarok több mint fele anyagi gondokkal küzd, és több mint harmadának okoz gondot a rezsiszámlák fizetése. A témában kutatást végző Egyensúly Intézet alapító igazgatója szerint Magyarországon a közhiedelemmel ellentétben nem a jövedelmi különbségek kirívóak, hanem az ország összességében számít szegénynek."
teri bácsi és feri néni szegény, de ha sehmet megveszi a tojásaikat 990 forintért akkor gazdagnak érzik maguk 1 percig.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!