Senki nem mondta hogy erre alapozok egy vételt. Ez nevetséges. Munkámnak köszönhetöen tudom, hogyan müködnek a cégek. Kommentemet fenntartom, nem kell reagálnod, köszönöm.
Kössz Utópia! Nyilván nem neked írtam ezt. Tudjuk, hogy a cégvezetés felelössége a részvényesek és tulajdonosok vagyonának megörzése. Ezért minden cég menedzsmentje felelös és ez kvázi minden cég legfontosabb célja szokott lenni. De biztos azt kellene éreznem a kommented kapcsán hogy valami nagy hülyeséget írtam. Ha nem nyilatkozott volna hasonlókat Jászai, akkor is ez cél. De nyilatkozott már ilyent.
Köszönöm a válaszokat. A BÉT-en a hivatalos közleményben az OPUS bevezetési ára 700 HUF. A névértéke: 25 HUF A bevezetés napja: 1998. április 22. - Lényegében ez is egy kvázi IPO, ha eltekintünk a Bevezetés napja és annak ára közötti anomáliától. Innen már csak egy ugrás a tőzsde történelmébe és a tőzsdés szakkönyvekbe, hogy aránylag reálisan gondolkodjunk a papírról az idő viszonylatában (is).
Miért érdekelné őket?? Ők nem adományozó szervezet, hogy a szegényeket gazdaggá tegyék. Azt teszik, ami nekik a legjobb. Ha ez eséssel jár, magasról tesznek a kicsik lelkiállapotára.
Minden százalék helyes, amit felsorolsz, az elös 5 sorban. Utána annyi, hogy a maradék 35,11% közkéz. Tehát abban a 35%-ban senki sincs 5% felett. Státusz szept. 4. bet.hu oldalon a részvényekre klikkelve érdemesebb ezt nézni...
Azért egy szóbeli "intervenció", valami nyilatkozat, cikk, interjú jót tenne ennek a papírnak. Már ha tényleg érdekli Jászaikat a kisbefektetök közérzete. Ha nem, akkor persze nem kell ilyennel veszödni.
MÉSZÁROS Lőrinc – 23,67% KONZUM MANAGEMENT Kft. – 15,41% KONZUM PE Magántőkealap – 12,17% STATUS Capital Befektetési Zrt. – 8,14% Saját részvény – 5,5% A pf-en ezt találtam...ez valós lehet??? KPE 12,17%????
sztem kicsit bonyolultabb muveletek mennek itt a háttérben mint hogy jól bevásároltak 50en, az csak egy lépés a végős cél hogy mindenki multimilliárdos legyen és le legyen szépen papirozva
Opus Global Nyrt Forecast