Az újabb agymenés ( kamatadó) lökést adott a BUX-nak? Érdekes, hogy a befektetők kisebb kockázatúnak gondolják a részvényeket, mint a Pmák-ot. Kíváncsi lennék, hogy ki kezdte el venni az opit újra, pl innen a fórumról is.
én dollárt/eurot vettem. olajjal próbálok meg kereskedni de nagyon csapkodós, hiába kellene felfelé mennie mindig lenyomják. kb mint az arany. nagyon manipulált. várok még sp-ben egy nagy esést és akkor nézek vmi amcsi cégeket.
teljesen kicsinálták a kis holdingot. volt 5000 kisbüfi ha csak 2M bukott mindenki de van aki többet van aki kevesebbet akkor is csináltak 10 Milliárdot a brokik. Úgy néz ki indul a kereskedés a 100-as tartományban. mondjuk fogalom nem sok van, nem is lesz bizalom 0.
mindkettő van, de csak diverzifikációs/speka céllal...opus belső értéke magasabb mint az árfolyam( inkább venni kéne, ha nem ismerném a céget), nutex-et meg könnyű megrántani...de Pmák és cash van..utóbbi mert pemákot akartam venni, de mire megszüntettem tbszt, nyitottam kincstár számlát bukott a forint/változtak a hozamok...
Opus Global Nyrt Forecast