igen! Konzum is repült pár napja 8az legalább 0án) 4IG is (na az nyerőben bőven, de azt már sajnálom) :D olyan a piac, h mostantól inkább kimaradok a váratlan rallykból, minthogy égessem tovább a tőkét és az eddigi nyerőt. megpróbálok alkalmazkodni, nincs kedvem kihalni :D, inkább nem növök extra rövid idő alatt szuper nagyra
teljesen egyetértek, de olyan szar a hangulat, h már tényleg elképzelhető egy tartósabb 400 körüli szint, majd ott visszaveszem, ha lejön értem. 70től volt, 200 alatti átlaggal, így is 550-600 között ment el összességében, de a potenciálhoz képest nagy csalódás. én is sajnálom a magas szinten beetetetteket. én eladtam az egészet 700nál annak idején idén júniusban, de visszaszálltam 640 átlaggal 670től 590ig, most benyeltem 16M bukót (de a nyerő terhére legalább). igazából ott basztak át csúnyán, h kitolták az apportokat és így beleraktak egy előre nem kalkulálható sok hónapos lecsorgásba. ezért mérges vagyok rájuk nagyon, amatőr szar munka volt részükről, de a többi az én döntéseim következménye.
Én azt látom, hogy egyrészt: itt KPE már nem adja, mert nem tudja, mivel
a vételi erő teljesen eltűnt(mindenki kitömve)! Ezzel jár, ha saját
hívőidet jól beszopatod pár 10milla rv kiöntésével ahelyett, hogy
keresnél nagybefektetőt a közkéz növelésére! A másik része ezzel
szorosan összefügg, hogy a BIZALOM TELJES HIÁNYA miatt itt már a
kisbüfik is dobják egymás nyakába ezt a szart! A zászlóshajóból lett egy
fasza kis fejőstehén, ebből fizetve ki minden további befektetést! Én,
csak a tavalyi nyerőmből veszítettem egy óriásit, de akik idén szálltak
be eddig mind megszívták! Tiszta szívemből sajnálom őket!
Azert esik mert 50 ft er ez fostalicska reszveny. Kulonbozo hangzatos dumakkal meg az ML markanevvel meg a kicsikel felhuzzatak a papirt 2x 800 ig es azota tomnek. Ennyi a sztori. En is tartom meg a papirt giga bukoban.
Opus Global Nyrt Forecast