Ez talált. Ezt szerintem sokan tudják. És nem akarom itt Kosztolányit említeni. De, más téma. A Konzum eltünt a tózsdei listáról . Valami nagy készűlhet ott.
Én szerintem sokszor nem követi a részvényárfolyam, a papírok se eszközállományát , sem a nyereségét, mert a nyereség az mindig változó. Attól függ, hogyan könyvelik. Az OTP is sokszor úgy könyvelt ahogy akar. Igyadta meg a nyereséget negyed évente, fél évente, évente. Most Ők valamiért , direkt nem az igéretek szerint adták meg. ŐK igérték, hogy jobb lesz. Elgondolkodtató.
Tán csak nem közeleg Miki bácsi a puttonyával? ;) "összességében sok százmilliárd forintnyi EU-támogatás kifizetése történhet meg az év végéig Magyarország felé, amennyiben a magyar hatóságok az ezekhez szükséges anyagokat gyorsan kiküldik az Európai Bizottságnak - tudta meg a Portfolio egy megbízható brüsszeli forrástól. "
Szerintem nem így van. Nekem sokszor ki van a F*szom a részvénytől, de az elképzelésem szerint ez a cég sokkal , de sokkal többet ér. A múlt nyár óta figyelem és érdekelt vagyok, de biztosra veszem ,hogy itt nagy változás lesz még ebben az évben. Nem elemezgetek mert nincs miért, de aki gonolkozik és próbál hinni benne, akkor lehet hogy jól jár. Elsőkből az utolsók, utolsókból az elsők.
Pedig sokan vannak itt sokkal lejjebbről is,csak nem szólal meg a többségük. A merjünk kicsik lenni magyar mentalitás taszító tud lenni,pedig ez a jellemző itt sajnos....
Pompika, 370 akkor lehet, ha záros határidőn belül (október végéig) betöltik 401 fton a rést. Decemberben már 700 lesz az opus. Te mindig elfelejted, hogy a konzum minden egyes forinton - amig 700 ft alatti opus árfolyam van - 31 millió ft veszteséget könyvel el. Így ma alsó hangon -6 milliárd ft a konzum vesztesége az opuson. Jól fog mutatni az éves jelentésben ha így marad!
Nekem is onnan van a nagy része (a legolcsóbb 42 Ft-ról, aztán 74-ről, és a korrekcióban 46-80-ig folyamatosan vettem), de tudok még ilyet. Én mondjuk anno
felesben vettem Konzumot és Opust, aztán Konzit adtam el 1200 körül, az
Opusba 220-230-on tettem át. Ha úgy veszem, akkor mondhatom erre is hogy
bőven 100 alatt van, mert konzival átlag 5xöztem...
Opus Global Nyrt Forecast