Tőled is vannak gyöngyszemek ne aggódj! Amikor 700 felett ostoroztad, akik fel merték emlegetni, hogy nem erre számítottak április 9. után. Majd 400 körül bemásolgatom. Milyen szép, hogy megmaradnak a kommentek, hejj!
Nekem 235 volt a legmagasabb vételem, a legalacsonyabb meg 46. Azért a 235-ös nem tűnt akkor még túl jó vételnek, de 700 fölött már nem bosszantott a dolog. :)))
_realmadrid írta 2017. július 12. | 11:35 "207 ft az átlagom....." Erre professzor d_mode "Huuu,van erzeked a jó magas aron levő belépésekhez........ :(" Vicces ez a hajónapló, ugye utópia!? ;-) hehe
Olvasgasd a régi Opimus topikot. Főleg ML beszállását követően volt aranybánya. Lehet, hogy még a régi neveden írt hozzászólásokat is megtalálod. Tudod, akkor még 50ft alatt is lehetett kapni. Az okosabbak akkor rengeteget vettek. ;-) Hehe. ;-)
En egyebkent oszinten nem ertem az ilyet. Szerintem: 1) Mindenki adott el reszvenyt nagyjabol teton, es vart a korrekciora es ujabb korre/beszallora es ekozben megse gyalazta napi szinten a papirt amibe epp visszaszallni keszul. 2) Aki kereskedik, mindenki volt mar kenytelen veszteseggel zarni poziciot. A tobbseg ilyenkor tanul a hibajabol, elemzi mit rontott el es mit hagyott figyelmen kivul, es nem a veszteseget okozott papir napi gyalazasaval tolti az idejet....
Milyen szép olvasni a nyári kommenteket: "jó reggelt mindenkinek! Nemsokára átlépjük a 750ft-ot majd
a 800-at. Sokan fognak majd nézni, mert gyors és hirtelen lesz,úgy mint 200-nál
szvsz. TISZTELETTEL!" "Extra hülyének kell lenni, hogy valaki 700 alatt eladjon. :D " Mennyi h*lye ember lett azóta, aki eladott! hehe
Opus Global Nyrt Forecast