10 misi?Az fasza!Miért nem jöttél 4ig be?Most 12 állna ott!A 2 hasznot kiszednéd,azzal jöhetnél forintozni Nutexbe!Vagy vettél volna még Wallist!Pénz sose álljon tétlenül!Mi van veled?A szilveszteri bulit nem pihented még ki?Pörgés van a BÉT-en is!Ilyenkor kell pénzt keresni!Pörög minden mint a búgócsiga!!
Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy u.59., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”), eleget téve a tájékoztatás körében meghatározott kötelezettségének, ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy Társaság Befektetői kapcsolattartója 2025. január 16-tól dr. Németh Krisztián. További információért kérjük, forduljon Társaságunk Befektetői kapcsolattartójához. dr. Németh Krisztián +36-1-433-0701 investorrelations@opusglobal.hu
Az esés lehetősége mindig ott van. Én általában olyan papírokat szoktam venni, amikről úgy gondolom hogy nincs már nekik lejjebb. Sajnos általában van.
Akkor tanulhattál volna belőle hogy nem szabad eladni,ha az eseményekre reagálsz akkor kimaradsz az emelkedésből itt is és ott is.Rossz után nagy valószínűséggel jó következik,és jó után rossz.A 4IG-ben benne van az esés lehetősége de ebben nincs.
nem tudom mit vennék helyette....de idegesít, hogy itt toporog egy helyben, már jó régen!...a szutyok 4iG meg már az egekben jár!....és az app. is megyeget.
NEW OPUS GLOBAL