Abban mi az aljas, amiről újságcikkek is szóltak többször ti nagy tudással rendelkezők.? Egyébként csodálkoznêk, ha túlêlne.. Amit hallottam, tapasztaltam leírtam. Viszont látom a "kórus" csupán a felben hisz, amiben sokáig mi is, de aztán jött a valóság ês a 101Ft.. Êrkezhet 50 mínusz is, attól megosztom egy szabad fórumon, amit gondolok. A kérdésre a válasz pedig, hogy miêrt írtam ide? Mert így láttam jónak, görgess(etek) tovább pl, ha nem tetszik. Hidegen hagy. Az, hogy álhír-e vagy nem elválik. De az is, hogy idên a 611-et kêpes-e megnêzni a papír.. PSG..nem csodálkoznêk, ha a hasonlóan stróman PSG ogli után jött volna a neved. lênyeg egy van, hogy áll ez a szar egy ideje.. Szóval nem pont üzembiztos a megnevezês de tisztes a fizetês. Egyébként a lediszkontolt MBH-s 611-et, ergó 511-et túl tudta lêpni. Volt 536 igen. De 537 felett nem láttam, a csillag annak szólt. Pedig szeretnênk már felette látni. Ideje lenne. Céges buli jó volt. További jó acsarkodást a hêtre😅
Főleg, ha van valóságalapja, amiről több cikk is szólt, hogy a gázos egêszsêge gázos, sokat fogyott..azt csiripelik a közeli körök, hogy hásnyálmirigy gondok..adódtak, egy állat formájában. Gondok itt a papirnál is adódtak, mert SRV-vel,Trump rallyval is êpph.537 felê nêzett. Pü-i szektor örül, coinok piaca száguld, itt pedig spleen, unalom. Csak, hiányoznak azok a fránya uniós pénzek, hiszen recesszió van itthon..410-es juróval. A köpcös pedig lassan 5.éve "mostbeindítja" a gazdaságot szlogennel hülyül, de az nem indul, ezt látja a többség is, amit közvélemény kutatási adatok támasztanak alá.. Szóval sokan mêg gúnyolódtak,nevettek március idusán, de kezd megjelenni a zabszem a NER-es & akközeli S*gglyukakban, ha netán elzáródik az eddigi svêdasztalos pêncsap.. Talán a decemberi jelentês meglöki a fából (5xx) erdővê (6xx) válás útján. Igaz már rêg 700 közelében illene tanyáznia. Jó profitot!
NEW OPUS GLOBAL