Te aztán kurva sokat tudsz a papír jövőjéről kapcsolatban 😃 Nyilván sokaknak tettszik hogy a képzeletbeli bikáddal te vagy az opus udvari bolondja!! Viszont ugyanúgy vakon vagy, mint mindenki, csak szeretnél imponálni a többieknek, és ők ezt meglepő módon értékelik, mert ugyan mi mást tehetnének 😃😃 Amúgy kitartást és sok sikert, talán az áprilisi jelentés után el lehet adni 450 körül!!
Mint írtam nincsen részvényem, de reagáltam Simon Zoli kommentjére, mert szerintem méltatlanul kapott negatív jeleket. Amiket felsoroltál azzal egyetértek, de ha a politikát kizárod a topikból, akkor a többi tényezőt is zárd ki nyugodtan.
Köszi! Rég kacagtunk ilyen jót! :)
Biztos vagyok benne, hogy ennél azért frappánsabbat is
tudnál, ha akarnál. Hajrá!
UI: Tudom, hogy ez nem helyesírási vetélkedő, de ne
írjunk már le olyat, hogy „külömbség”!! A mint elől pedig hiányzik a vessző. A többi
jó :)
A mínuszolónak és a hitetleneknek üzenem, hogy egy másik film forgatása is indul a jövőhéten, amiben ők lesznek a statiszták. A film címe pedig az lesz, hogy, '' Sosem tudtatok semmit"! :)
Többféle hatás befolyásolja a papírt. A gazdasági/pénzügyi hatás mellett van pszichológiai, spekulatív, társadalmi és politikai is. De az, hogy ki milyen politikai oldalt, meggyőződést képvisel és ezek kritizálása, ütköztetése itt a fórumon nem tartozik ide.
NEW OPUS GLOBAL