Nem veszek ,sajnos be vagyok ragadva, mivel én sem erre számítottam (a várakozásokkal ellentében) hogy beverik lassan 400 alá !Mindegy, talán még jobb itt eladni minimális veszteséggel mintsem 300-nál!!
Persze,hogy nem veszik észre mert ők is azok,csak most DK és a MOMENTUM ÉGISZE alatt futnak!Remélem a jövő héten megindulunk felfelé és elkotródnak innen.Legyünk nagyon szerencsések!Hajrá Opus.
Szia ha ennyire rossz minden az opus háza táján még osztalék sem lesz!Miért kell itt szemétkedned hetek óta? Ezt nem látja a porfólió csak a kommunistázás bünteti!
Hagyjuk már ezt az osztalék várakozási baromságot!! A bét legzsiványabb ,legmocskosabb cégénél mitől lenne osztalék ,miért osztoznának ezek velünk!? Maguknak 10-20 milliárdokat elrakják évente osztalékként! Nem lesz itt osztalék három év múlva se, erre ne spekuláljon senki!!!
Osztalék ágon sikerült mindig szétosztani, csak a végén az opus részvényeseknek nem maradt. Mitől változna az idei helyzet?
Törölt felhasználó2024. 03. 08. 21:05
MBH vezérkar pedig elég komoly csapat, nem viccelnek egy 515 célárral, pláne holding, likvidítás diszkonttal. Egy feltörekvő, csúcsra törő ambiciózus bank nem tévedhet. Ők nem concorde gittegylet.
Én csak a magam nevében beszélek és nem annyit adtam el mint Fish, csak 38k-t, de aukción azért nem adtam el, mert adtam neki egy esélyt. 519-es átlagáram volt, de belefáradtam és nem akarok megint végignézni egy lecsorgást. Nem lehet azt mondani, hogy nem adtam esélyt, mert 2017 óta néztem végig ezt a szenvedést és összességében 8 misi bukóval szálltam ki és 17 óta az elfekvő tőke mennyi pénzt hozhatott volna a mozi helyett. Az aukció után elment a hitem és eladtam... Ráadásul ha akarnám, ma visszavehettem volna olcsóbban :S
Utólag könnyű okosnak lenni, én se adtam el Aukción semmit, aztán péntek hétfő miatt úgy döntöttem részben eladom rosszabb áron, szerdán meg szerencsémre olcsóbban jól vissza is vásároltam.. de jobban hittem részvényben, mint, h aukciózzam, és nem volt 450 kőbe vésve, h annyiért eladod majd. Én is bizonytalan vagyok most, mert év végére mást várok, duplázást akár, de nincs kedvem végig nézni egy 350-80-as lecsorgást, főleg, ha meg lehet kereskedni. Annyi érv lenne, lett volna, hogy pattanjunk 500 fele, mégse teszi.. de 400 fölöttit mégis jól tartja. Naponta változik a hozzáállásom, most nekem is.
NEW OPUS GLOBAL