Engem a mai fél 4 utáni rohamos tempójú felhúzás azért meglepett. Főleg a 420ról a 200 k kikapása. Es tegyük hozzá hogy alatta se csak pár ezer darab várakozott. Az lepett meg hogy amikor 410 en járt akkor nem àllt meg hogy bevárja az esetleges eladókat. Még írtam is hogy szerintem kicsit pihizik 410en hagy jöjjenek az eladók. Ehhez képest rohamtempóban mintha nem lenne holnap másfél ora alatt generáltak kétszer akkora forgalmat mint fél 4 elott. Nekem ebbol az jon le hogy holnap tovább lökik felfelé. Lehet rés is lesz reggel
Emlékszel a tegnapi kérdésemre és eszmefuttatásomra az App-Opi összefüggésben? Kb erre gondoltam,ami ma délután történt. App 6% mínusz a kora délutáni csúcsról, Opi pedig a -2,5%-ról + 3,68%... Csak az idő volt a kérdéses. Lendületből szerintem a 450 meglesz a héten. Hajrá minden kitartónak.
Szép estet! Nagyon régóta figyelem a fórumot passzív szemlelokent, ezentul ez megváltozik. Magamrol annyit, hogy imadok spekulálni. Mindig ott fogok írni, ahol rövidtávon potenciált látok a részvényben. Csak, hogy ne beszéljek melle 405 forinton vettem 28k opust, elotte Appeninnben voltam. Sok nyerot mindenkinek, toka urat szívesen meghívnam egy froccsre, hátha osszetegezodnenk. Azt hiszem én vagyok a joval fiatalabb.
Igen kezd alakulni, hiszen a csemetéből fa lett. Azonban Koppányt fontos megszólítani, hiszen jó fél éve is egy "fohász" intézve lett felé és lám megindult. Komolyra fordítva a szót, kezd erőt mutatni. Az SRV ahogy írtam nem lepne meg ha elmaradna. Egy gond van, egy pici, hogy a női nem picit türelmetlen. Ma is kaptam kérdést a környezetemből, mégha nem is konyhapénzünk van itt, hogy mikor..... Aztán a családi béke meglett, mert elmondtam érthetően, hogy 100/39 cég van már kb., hogy kommunikálnak is néha már, hogy külön divízióvezetők vannak a fő területek élén stb.. De ez akkor is még csak az üzemi hőfok ennél a holdingnál, mert, amit tavaly is beírtam, ma Hully is írta, itt idén, ahogy az OTP-nál is (bocs az offért) de új csúcsok lesznek. Nem, nem a mutyi miatt, hanem mert talán felfogták, hogy ha részben piaci alapon is dolgoznak, meg dolgoznak is úgy alapból a részvényesekért, ha már az "értékteremtés a szenvedélyünk" maszlag van kiírva, akkor talán olcsóbban finanszírozzák is magukat a piacról. A bizalom is helyreáll szép, folyamatos jó eredményekkel. Ami jelentős fegyvertény, az hogy szembeszélben, ami volt tavaly is jó számok jöttek. Sorrakerültünk 3-órakor mikor a mobil nagyobb spekatőke kifordult appból pl.. de egy még a női nemnek is tetsző szép zárás lett. Szóval fontos az otthoni béke Koppány! Kérjük tartsátok is meg a konglomerátumotok számaival támogatva. Tényleg Hully! 400 felett vagyunk. A bikák már ugye a hideg ellenére néha kint vannak? Azt lehetett ma látni ugye? ;) Jó kereskedést/tartást profitot a tulajdonos társaknak, plusz az új beszállóknak (hisz a mozdony nem vár..)
NEW OPUS GLOBAL