Szekszárdról a Mészárostól a Dúzsiig, Vesztergombitól Eszterbauerig mindegyik jó választás! Szerény véleményem szerint a történelmi borvidékek közül a szekszárdi a no1... mondjuk én a száraz vörös híve vagyok! :)
Toka úr! Ha finom bort szeretnél inni, akkor Szekszárdról a Prantner Feri bácsitól rendeljél. Aranyérmes a rozéja és az Irsai neki mindent ver. Ja és nem drága.
..hm pedig valamennyi van Neki szerintem, ..keverek vmit azt figyelem ezt meg az akkót....meg a deltát is monitorozom...vettem egy uveg bort, aranymetszés Varga rozé, ez kitart 11-ig utánna a tegnapi presszos siker után ismet ott gyulekezünk, tök jó volt...èrdekes hogy a szakértők azt mondták a burkinára hogy megmondták....nem értem mit mondtak meg-az utolso masodpercekben jott le.Mar dolgoznak a mai nap tippjein🙂
Tegnap App megtorpant,ahogy ott realizállás kezdődött elkezdték venni az opust és ki is tört.Véleményem.szerint az Appeninn pihenni fog enyhe korrekció,ami támogatja tovább az Opus menetelét.Mai nap a 460ft os szint elérése sem elképzelhetetlen. https://kepkuldes.com/image/PPrWNV
Üdv a fórumon. Csak hogy folytassuk a tiszta beszédet, és tiszta képet lássunk, íme egy kis áttekintés a napi chartról. 1. A június-júliusban kialakult támasz (kék), amely - mecsoda véletlen február végére pont 489Ft-ra mutat - működött december közepéig. 2. Szeptember óta az árfolyam egy viszonylag széles enyhén emeelkedő csatornában mozog (sárga). Mecsoda véletlen, ennek a csatornának a teteje február végén ugyancsak 489 Ft körül van... Ennek a csatornának az alsó széle január elején megfogta az árfolyamot, és kiszorította a november-decemberi oldalazó csatornából (kék) 3. A tegnap délutáni tüzijáték pont elég volt arra, hogy az árfolyam visszatérjen az 1. pontban leírt támasz fölé... Fentiek alapján minden okunk megvan arra, hogy február végére az árfolyamot valahol 460Ft körülre várjuk, de egyáltalán nem kizárt, hogy a tervezett srv aukció érdeklődés hiányában elmarad... https://ibb.co/FJ3skD3 Induljon a nap, folytatódjon az OPUS sztori a következő gondolatokkal: "Likasztják már fönn az égben a rostát, s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok. És lészen csillagfordulás megint, és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s ki mint vetett, azonképpen arat, mert elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." (Wass Albert: Üzenet haza, részlet)
Emlékszem. Csak azt nem értem miért vettél fent appot. Olvastam hogy írtad hogy nem biztos hogy lesz ott osztalék. Azt gondolom semmi sem biztos. Én ezt az emelkedest a hivatalos bejelentés miatt gondolom,és hogy talán intézményi befektetők is vehetik már. Ezt amúgy többen írták ott is. Ma-holnap kiderül. Én nagyobb pakkal vagyok itt mint voltam ott. Számomra ez mindig is fontosabb volt. Nyár óta vagyok itt.
Törölt felhasználó2024. 01. 17. 06:44
Érdekelne farkasfu mester chartja a tegnapi nap fényében... Az általa betonfalnak mondott 415-ös szint és a 420 is úgy omlott le mint Jeriko falai. Érdekes időszak előtt állunk, úgy érzem
NEW OPUS GLOBAL