Bármi fog történni egy biztos a befektetők nem fognak veszíteni.Itt most nagyon rendben mennek dolgok köszönhető Dr. Lélfai Koppánynak .Önkormányzati, Uniós választás,béremelkedés mindenhol,és nyugalom.Az OPUS szárnyal magabiztosan előre.
Emlékszel?Az ÖMV. ellenséges felvásárlásba kezdett,vette a MOL.t Mi befektetők nagyon jól jártunk az időpontra pontosan nem emlékszem 2008-2010 között lehetett.
Telekom még mimdig: 33 millió részvény eltűnt tehát a piacról. Ezzel a piacon lévő mennyiség 929,8 millióra csökkent, a közkéz pedig 312,3 millióra. A DT effektív részesedése 67,13%-ra nőtt. A kereskedést 15.30 kor engedték vissza
Szia szerintem ne fáradjál nem biztos,hogy lesz SRV!Az árfolyam addigra jóval megfogja haladni a maximált árat a 489 ft.-ot.Véleményem szerint valami külföldi ellenséges felvásárlásba kezdett.A febr. 29-re meghirdetett AKCIÓ egy későbbi időpontra és jóval magasabb áron fog lezajlani.EZ AZ ÉN SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM.Legyetek szerencsések.
Telekom Az aukció időpontja 2023. május 25. Az ajánlatgyűjtési szakasz 10.00 órától 12.30 óráig, az ügyletkötési időszak 12.30 órától 15.30 óráig tart.
Hát valójában az kérdés, hogy mi a célja az aukciónak? Ha az árfolyam emelése, akkor nyilván célár a 489, de ha a pénzükért minél több részvényt akarnak venni, akkor természetesen az alacsonyabb ár a kedvezőbb nekik. Az gondolom egyértelmű, hogy az aukció előtti zárásra a céljuknak megfelelően oda teszik az árfolyamot, ahova akarják.
A Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukció eredményeBudapest – 2023. május 25. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB, a továbbiakban a „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a 2023. május 5-én közzétett rendkívüli tájékoztatásával összhangban a mai napon részvény-visszavásárlási aukció keretében a korábban bejelentett maximális 14,6 milliárd forint értékben fogadott el eladási ajánlatokat. A Társaság 32 941 370 darab Magyar Telekom törzsrészvény (HU0000073507) visszavásárlására kötött ügyleteket 443 forint/darab átlagáron. Az elfogadott legmagasabb árszint részvényenként 448 forint volt, amelyen arányos allokációra került sor. Az ügyletek teljesítését követően a Magyar Telekom tulajdonában lévő saját részvények száma 76 020 203 darabra változik.
NEW OPUS GLOBAL