Nagy izgalmak várnak ránk ma, appeninben reptereznek, meg mi is az akkoban....nem tudom...hogy ma appban kemény vagy puha landolás lesz e..vagy 1ikse..mi akkoban egyenlore hegymenetben probaljuk a hordoinkat felfele gurítani, tegnap itt opuszban jó nap volt, remélem ma szárnyakat bontunk...én meg egy uveges bort mert nincs más..egész nap itthon leszek..ja bár nem ide tartozik de tegnap András napoztunk, presszoba se voltam..de tippet raktam s egy bértippelővel elkuldtem....semmi nem jött sajnos, kanadai kombi volt s egy meccs se jőtt..azért 5 bol 0-at elkapni vagyis nem elkapni is elég nehéz.Legyünk szerencsések ma!
Tudod Professzor Úr, a saját tőke/részvény kb-ből az appeninesek pontosan ugyanannyit láttak mint az opuszosok..egyszer volt par éve pár pengő App-osoknak.Nektek van egy igéret hogy majd meghivnak a presszoba, itt meg van egy söröm 489ert.Én annak is örülök, ha Ti mentek fel.Ti jól felismertétek a kinálkozo lehetőséget ...ez okés is.Hogy hol ragadnak bent emberek majd az egy másik történet lesz.
Ezt csak az én meglàtàsom,de szerintem Opus nem nagyon függ màs papíroktòl,és az opusnak nem nagyon kell hír hogy meginduljon...Holnapi nap izgalmas is lehet
NEW OPUS GLOBAL