..de én nem lucaztam..egy faluban nottem fel Vas megyében...s inkabb betlehemezni jartam..sokat ministraltam is...aztan mikor nagyobb lettem a pénz helyett jobban orultem haa vmi kis itókát is adtak...kb ezota szeretem a bort...milyen erdekes ezen még soha nem gondolkodtam.
Nagyon dejavum van amugy.. amit augusztus óta átéltem appeninnel, benne ülve, aztán 250rōl kiugrott egyszer csak.. ha hasonló százalékú kitörést alapozunk meg, várok februárig is szïvesen.
én egy szóval sem mondtam, hogy nem lesz erős a jelentés, ahogy azt sem mondtam, hogy nem jönnek vissza a komoly forgalmú napok... Egész egyszerűen csak annyit mondtam, hogy az a 30% - mondhatni garantált - hozam a 376ról nagyon erős "mágnes" tud lenni... és ebből a vonzásból, véleményem szerint az előbb leírtak együttes teljesülése esetén lehet kitörni. Nem voltam negatív, sőt! abszolút a papír emelkedését várom
Attól, h 489 ért venne srv-t a cég, még lehet az árfolyam 5-600 is addig, nem zárja ki a kettő egymást,legfeljebb nem tud venni a cég vagy addig módosítanak, nem értek hozzá, de feltételezem, lehetséges.Tegnapi forgalom 2 milliárd volt, igaz a Cece miatt. A jó gyorsjelentés pedig december 15-én nem kizárt és hogy megjön addig a forgalom. Kicsit pozitívabban álltam hozzá,mint te.
sajnos igazad van. Ezzel az aukcióval mellé lőttek. Igazuk volt azoknak akik szerint inkább napi szinten kellett volna mondjuk 200kval vásárolni. Most már tényleg úgytűnik emiatt toporgunk itt
NEW OPUS GLOBAL