Sziasztok kíváncsi vagyok,hogyan reagál a papír a 4 napos tűzszünetre és a fogolycserére.Emlékezetek okt 7.-én mi reagáltunk legdurvábban Izrael palesztin háborúra!
Azért olvastam én ezt a topikot is pár év óta. Hullynak nem az volt a baja, hogy eladtad, vagy más eladta a részvényét, hanem azzal, hogy az eladás után próbáltáltok sportszerűtlenül lebeszélni az árfolyamot, hogy utána vissza vegyed. Én is azt gondolom, hogy ez gusztustalan. Eladod, utána egyből szar a részvény de 30-40 Ft lentebb már újra jó. Igazi bohócok vagytok.
Fél óra alatt 5 mínuszt szedtem össze! Ezt én felfogom, megértem és lereagálom, ezért egyre kevesebbet írok ide, sőt! hully-ra még válaszolni sem fogok, de nem bedurculok! Majd legközelebb akkor írok, amikor eladtam, mert én a profitért vagyok itt!
Meg lettem szólítva! Egyszer jeleztem, hogy nekem nem jön be, ezzel szemben minden eladásomkor a toromnak ugrott és érzelmileg túlfűtött hozzászólásokkal hergelt. Ha valakinek ennyiből "elege van", az ne is jöjjön vissza! Hisztis picsa, ha úgy jobban érthető!
Szerintem meg nem szállt ki Hully csak elege lett az olyanokról akik szerint már azt gondolják, hogy ő és bikája irányítja az árfolyamot. Pedig szerintem, úgy ahogy valaki írta már itt előttem, hogy egy jó és humoros storyt csinált itt azzal a bikával.
Ebben teljes mértékben igazad van általánosan. De most konkrétan szerencsénkre MBH takarék vagy app rallynál szinte biztosra mehettünk.. Opust meg nem fogjak a nagyok sietve felhúzni.. De elismerem nem mindig sikerül és van benne bukó is ...
Azért nem szeretek ki be ugrálni mert a tranzakciós díjak sem alacsonyak… kiszámolod néha többet buksz ha nem tudsz időben visszaugrani a vonatra, nem sikerül tranzakcióba rakni magad… nagyon nagy felpattanás kell és abszolút a csúcson outolni és nagyon elkapni a visszateszt alját, hogy pozitív legyen a mérleg…
NEW OPUS GLOBAL