Minden soroddal egyetértek. Lesz ez még több is, de most alszik a gyerek, aztán mikor felébred elmegy wcre és utána éhes lesz... nagyon éhes.. remélem...
Olyan szinten stabilizálódik az árfolyam, ahol májusban sose gondoltuk volna:). Aki azt mondta vna, nyár elején, hogy novemberben majd azon izgulunk h 380-ról lemegy 370-re, és emiatt vkik miatt majd menekülni kell…:D..hát..
Azt mondok amit gondolok. Hónapok óta ülök ebben a papírban, volt amikor vettem, volt amikor féltem eladtam, majd újra vettem. Szóval szörfözésben vagyok, de néha ki is lehet szállni aztán újra vissza. Szerencsére bőven van még papírom, mínuszban vagyok, de ha a helyzet és a hasznom úgy kívánja bármit is borítok. Hogy mondhat a "Nagy Toka" ilyet; az érzelem felülírja a racionalitást? Ezzel ezt sugallod. Amíg nem pattan addig lehet máshol szépen keresni. Kb. pont így vagyok.
Jó lenne igen ha a szakmaisag uralkodna es nem a manipulalt beirások.Hogy mondhat olyat egy opuszos hogy ezt eladni ami meg már annyira felment azt venni ...azt csak olyan mond akinek már nincs az adott papírja....vagy max jo nyeroben van...de ezt kétlem.Mindenesetre erdekes a mai nap.
Mit olvasok: el kell adni, nem lesz rally, egyre többen....gyerekek! Épp elég baj, hogy valakik manipulálják az árfolyamot, ne segítsetek nekik..a pszichológia a tőzsdei kereskedésben nagy úr, ne hassunk rá, ez egy fegyver, egy eszköz! Szóval pozitívan. Toka! Tényleg jó lenne egy új topic olyanoknak,akik bíznak a részvényben, nem adják el 5 forint haszonnal....stb...és lenne egy gazda is. Jó ötlet! Tartani! Nem megijedni, ez a céljuk!
NEW OPUS GLOBAL