Néztem a könyvet egésznap. Nem az a baj a mai nappal hogy sok az eladó hanem a vevők távol tartjàk magukat. Olyan mintha arra számítanának higy lentebb megy mondjuk 375ig es ott már vásároltnának. De ugylatom egyelőre nem sikerült addig levinni
Még annyit a vétel és felhalmozásról, mert láttam ezen is kiakadtak páran! Amikor az elemzést kiadják, a reál (389) és a célár (423) között nincs 10%, akkor nem ajánlanak vételt, csak tartást! Ilyen egyszerű a történés!😃
Nem kell avval foglalkozni, hogy milyen célárat hozott ki ma az elmező! Általában ezeket ta alapon megnézik és jön hozzá egy fundás magyarázat, ha jön! 437.5 a lokális csúcs, ha a közelébe teszel egy célárat, akkor nem tudsz mellé lőni és egy elemzőnek/háznak ez már presztízs...! A lokális csúcs álltalába egy ellenállási szint is, ahol megáll, lepattan, vagy túlmegy egy kicsit. Jó helyre tették és kész! Ami nagyon fontos a mai célár emelésben, hogy mertek emelni!!!! Kezdenek bízni a cégben, kikerül az általuk vélt "bóvli" kategóriából és várható több ilyen célár emelés is!!! Na akkor lesznek majd igazán bajba, hogy ki mer nagyobbat "álmodni"! 😃😃
A következő jelentésből amit már láttak, hogy a 489ft részvényárfolyam már az alsó értéket jelentheti? Ebből gondolom , hogy igazi ára jóval feljebb lehet. ? Vagy érti ezt valaki?
Természetesen nem egyértelmű a 489 HUF, lehet bármi ami 489 Ft alatt van. A részvényeseknek az lenne a legjobb szerintem, ha nem is történne meg a gyakorlatban ez az aukciós srv, mert február 29-én az árfolyam már 500+ lenne...
Erről beszélek, nem értik az egészet csak egy számot látnak. 2 mrd forint az kb 5 millió részvény. Az első legolcsóbb kb. 5 millió részvényt megveszik a felajánlott eladási áron. Nem kell túlbonyolítani.
Rakjuk mar tisztaba ezt az aukcios dolgot… Nem kotelezo neki489 en vasarolni. Napi zaro +30% os sav kozott vasarolhat. De hogyan mukodik ez gyakorlatban? Fel kell ajanlani a reszvenyedet egy x napig aztan meglatjuk mit adnak?? Vagy nekem kell arat is adni a felajanlashoz???
Törölt felhasználó2023. 10. 27. 13:52
Én az aukciót úgy értettem, hogy majd lesz 2 mrd forint vétel, és lesz hozzá ajánlat is. A legkisebb eladói árfolyamon fogják először megvenni, azaz aki a legolcsóbban eladja. Ha valaki 489-ért akarna februárban eladni 2mrd-t, akkor jelen árfolyam mellett lesz eladó 488-ért is. Innentől kezdve játékelmélet az egész, ki mekkora haszonnal fog megelégedni. Kicsit sem tűnik számomra egyértelműnek a 489-es árfolyam.
Furcsa elemzések. Áprilisban 232ft most 429 Ft. Közben meg a 2022es saját tőke Már akkor 489ft ért. Nem jövőt kéne áraznia .? Meg kérdeztem egy jó nevű brókert kb 3 hete az meg a hasára ütőt és 269ft mondott. Ezek v. nem tudnak számolni v. direkt nyomják le az árfolyamot. Mikor már akkor is láttam a féléves jelentésből, hogy igazából már jóval többet ér mint a tavalyi saját tőke értéke. Miért éri meg 489 ért visszavásárolni ?
NEW OPUS GLOBAL