Kicsit elvesztem az írásodban,de ez az én bajom. Az eleje és a vége megvan. (közepe elveszett) Nem vagyok egy sűrűn fórumozó,de Te is azt írod hogy a Q3 a te és mások spekulációi szerint felviszi az árat. Kik azok a mások? Kikkel egyeztettél? Na mindegy... Nem feszegetem a témát. Tulaj vagyok... Legyen az hogy 400 felett lesz. Mondjuk azt nem írtad mikor... Mindegy eddig sem voltam nagy fórumozó ,de megfogadom a tanácsod. .... Azt értettem:)
pedig azt csinálod.. az is ki fogja szórni.. mondták neked? hogy holnap játszik - e az öntés? holnap kiderül.. talán a folyamatos fórumnézés fárasztó. arra spekulálok és mások is, hogy a Q3 felfelé viszi. az Equilor célár pedig ha tényleges könyv szerinti felé mutat, akkor kétlem, hogy Q3-al ami ilyen minimum lehet nyári turizmussal megdobva el is viheti év végére 500 vagy 600 ig. Szerencse h.ez az Opus és bár jóval stabilabb még csemete nem sarj, de még nem fa. 400 felett lesz az, illetve beindul bármikor ha úgy kívánja az igény.. szóval kevés fórum több nyugalom lelkeim :D
NEW OPUS GLOBAL