Szerencsére dobtam a választások után 79x-en.400-on visszajöttem és dobtam 340 körül.Volt egy köröm vele a covid parában 18x-300-ig.Tavaly decemberben vettem újra .
Semmi extrém max 130 ig nézem ki belőle a korrekciót. De elgyengült,ma nyitóban navy lendülettel kezdett,de az a vételi erő nagyon elhalt így visszaesett 137 ft ra,pedig volt 141 felett is. Naposon boli szalgon kívül van kicsi megnyugvásra van szüksége.
Ott még nem volt egyértelmű előre, hogy dupla csúcs lesz.Ha emlékszel, azért a kétharmados választás után ki gondolta volna, hogy nem felfelé lesz egy pár napig. Főleg, hogy előtte is csak lefelé nyomták. Utólag mindeni okos. de akkor emlékszem, mekkora volt a döbbenet. A 700-on álló gigavevő meg külön téma lehetne.
Demojanika melozik, de nézi, hogy a rés eltűnt akkor már nem lesz kitörés. Most azt gondolja, hogy esetleg lesz mint 2017ben rángatos belsőnap bár limit nincs , szóval, ha lesz ki tudja az alját a tetejét eltalálni! Csak akiknek fehér telefonjuk van.
Aki 3 ft-on vette akkor még semmire, az rég eladta... De aki 810 vette nyugodt lehetsz az meg mind tartja ,kivétel én! Nem sokat vettem a csúcson jó pár ezer db ot, ivelten vettem 30 ft tól fel a csúcsig... Tavaly mindentől megszabadultam, forditottam 270 - tol lefe 113-ig...
NEW OPUS GLOBAL