mekkora mutyi az egész beáll130.000darabbaleladásra Ha adni akar minek riogatjaa népet egyben Ha venni akat tudja senki nem veszi meg rajta kívül Na ezért muty iaz egész
Viszonylag ,,nagy forgalom,, volt az elmúlt két napban (a papírhoz képest). Elgondolkodtam, ki terítheti most, ugyebár csakhogy a közkéz is hízzon.... Megolvastam újra a közleményt: ,,december 22-én 12 817 251 darab Opus törzsrészvényt vásárolt, 129,77 forintos darabáron,, a mai záró is kb ugyanennyi volt. No most már tényleg nem tudom miről szól ez a ,,film,,. Eszembe jutott ez az. Az edzett pecások tudják, hogy kell a halat fárasztani én nem. Rájöttem, hogy ideológiailag én nem vagyok ehhez elég fejlett.....
Majdnem telibe talaltam. Sajnos ez lett és lesz is legördült a 130 -133 rol Multkoriban mint a szél vitte át. Sajnos ez nem tud emelkedni! Opus app delta a trágya legalja. Akik vettek 130 körül további epekedes várható .
Uraim, én már annak is rém orulok, hogy lenyegében a tegnapi szint tartva volt. Ha valaki tegnap elott kérdezte volna, hogy elégedett leszek-e , ha 10 FT ma tobbet fog érni, orommel modtam volna, hogy igen.
Fiuk,lányok papirral foglalkozzatok ne velem :) Én a papírról írok,nem pedig arról te vagy a másik ki fia borja. Papírral,várakozásaitokkal,kereskedésével,veszteségeitekkel,nyereségeitekkel! Ezekkel foglalkozzatok,amire a fórum való :))
NEW OPUS GLOBAL