Ha jól rémlik anno 2017 ben ott időzött sokáig néha leszúrt 160 ig ? Mintha nyár lett volna. Hostrucc elég sokat írtunk anno, kár, hogy nem jön vissza! Azt indult a rakéta innen. Kérdezném, kereshetünk-e hasonló mozgást egy rv ben sajátmagán belül?
Deltaam volt nekem is a mini rallyban 37 ft os eladót vettem meg,nem egészen 41 ft nál adtam. Semmi extra nem volt,mint egy mini speki rally. Korrekciót is vártam akkor,az is lett belőle. Jelen pillanatban én sokkal több fantáziát látok emelkedésre az opusban,mint a deltánál. Jelentés jó,bármikor elöállhatnak egy osztálékfizetéssel. Lölö tele van saját részvényekkel. Chart most mutat valamit,amitő a technikai alapon kereskedők is vételre álltak,állhatnak még mindíg.
Ido tavra miben latod? En nyar elott nem hinnem. Teny adatokat sajnos sok minden atirta eddig is es vszinu ez utan is. En a delta ulok egy nagyobb pakkal es megfordult fejem h atjovok ide. De még keplekeny. Lolonek meg kotelezo volt szerintem vennie nem pedig arfolyam nyereseg veget vehette. Szvsz
Én nem láttam olyan nagy hasonlóságot benne.... Nyomott ár van most is és akkor is brutál nyomott volt talán ennyi. Akkor egy ford fej-vállból indult meg,most technikailag duplaalj van benne.
Van rá esély. Nagyn sokat számít,hogy lölő millió darabszámot vett múlt év végén. Technikai kép is pozitív,Bet felülteljesítő most,mert ugye megállapodás született az eu-val.
NEW OPUS GLOBAL