Itt csak kapók vannak már évek óta. :) Csoda lenne, ha azonnal átvinné a 150-et. Kérdés, hogy mikor jön az a nagy felvásárlás, amit a karácsonyi bulin emlegettek..
Legyen neked igazad lesz ez még 160, de én venni megint csak 120-alatt fogok miután lefordult......ismét ( Mond hogy nem te vagy az Totti, mert akkor tényleg feladom :D )
Szerintem nem rajtam múlik, hogy nem akar menni ez a pappír. Sokkal többet ér, mint most. A másik ,hogy régen is benne voltam, most a barátom is , és "Ő" nem kisebb összeggel. Olvasgatok itt a fórumon, néha bele pofázok, de ha lehet minél kevesebbet.
Egy G van már az első valószínűsége nagy 2,5 fölé 60% GG 2,5 35% risky Most tudtam megnézni, ahhoz képest, hogy nincs semmi új, jó a forgalma. Lehet kimaradok de akik meg olvadnak ki nekik jó ez!
Szarrá manipulálták, brutál nyomott áron van csak aki szórakozik és nyomja lefelé nagykutya nem egyszerű vele. Kellett pár tökösebb ember kiszedik a kezéből a nagyobb játszós pakkokat. Meddig megy ki tudja? Biztos lesznek benne hullámvölgyek de 300 alatt ajándék.
NEW OPUS GLOBAL