Értsd rá, hogy magyar cégként sok esetben nemzetközi cégekkel van pariba egy egy melóért. Amúgy van cég ami inkább külföldi hátterű, mint magyar és a bét-en van… . A lényegen nem változtat.
Hihetetlen, hogy lassan 30éve folyamatosan a Fideszre szavaztam, hittem, hogy egy nagy magyar holding remekül fog teljesíteni, és mi befektetők is részesei lehetünk a sikernek. Megkaptuk a jutalmat......
Hazafias tett lenne, ha nem egy hazai cég hozná a legrosszabb eredményt a béten, méret/eredmény/tőzsdei árfolyam szempontból 2021-ben. . Bár 2020-ban és 2019-ben is sikerült... . Gyomorforgató, gusztustalan.
Törölt felhasználó2021. 12. 27. 16:19
A gazdaság teljesítményét remekül mutatja a forint árfolyama, az euróval, és a dollárral szemben. A Fidesz szerint ez is rendben van, hiszen folyamatosan támadás alatt állunk.... "Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik.Hermann Göring "
Mivel akkorra a vezetősègben a fluktuáció ebben a cègben,szerintem egyikükben sincs egy minimális szègyen èrzet sem.8-9 hónapig töltik be a pozíciójukat,ès utána leváltják Őket.
Lófaszt manipuláció... Egyszerűen nincs vevő, vezetőség pedig egy nagy kell szar, a tulajdonossal együtt. Gyurcsány klasszikusa jut eszembe, ami nagyon illik rájuk. Hazudtunk reggel , éjjel meg este.
NEW OPUS GLOBAL