Hátha 3,14csán rúgják már Béjá asszonyt, és hoznak valami normális vezért. Ilyen hátszéllel egy 9.-es közgazdasági szakközépiskolás is el tudná vezetni ezt a fostalicska céget!
Még elolvasni is nehéz.. Mekkora varázslók ezek! Harry Potter csak a cipőfényezőjük lehetne. Ezért mondtam tegnap, ez nem ML műve, sajnos pénzügyi zsenik mutatványa ez, hogy tüntessünk el bármit jogszerűen. Idegállapotba vagyok.
Ha határérték alatti a részesedése, akkor soha nem tudjuk meg. Ha 2019. óta önti, akkor valószínűleg mi kajáltuk be. Mármint a kicsik. Too much felénkelő, too much beetető. :(
"Friss Opus-elemzéssel jelentkezett az Equilor a vállalat féléves gyorsjelentésére reagálva. Az Opus papírjaira vonatkozó célárfolyamon nem változtatott az Equilor elemzője, továbbra is 395 forint a célár, ami 63 százalékos felértékelődési potenciál a jelenlegi árfolyamról, az ajánlás továbbra is vétel."
~61% akkor ezek szerint az 5%-nál nagyobb tulajoknál van. Senki nem tudja, mennyi 4,99%-os tulaj van ;) Saccperkb 75-80% szerintem biztos helyen van, ~20% a valós kis köcsög mint én..
J ó vicc. Andikának az orra ettől fokhagymás. Ex-Lölöné sem kapott sok mindent, pedig elvileg "közösen" szerezték. De gondolom nem akarta, hogy egy fekeTEK furgon elvigye egy kis kocsikázásra. De legalább megmaradt neki Józsi Barát. ;-P
NEW OPUS GLOBAL