A pegazus miatt reménykednek. Olvastam a külföldi cikkeket majdnem megszakadtam a röhögéstől. Az a kémszoftver ami nem hagy nyomot, mert automatikusan törli magát a telefon beállításainak megváltoztatása után nyomot hagyott és azt az Amnesty International "kémszakértői" elméletileg megtalálták és "feltételezhetően" sikeresen beazonosították a telefonokon. Mivel Orbán 2018-ban 2x is tárgyalt Netanjahuval ezért "úgy tűnik" illetve "valószínű" (egyik helyen ezt a szót máshol a másikat használják esetleg itt is a feltételezhetőt), hogy magyarország vásárolt pegasus használatot és "valószínű", hogy a kiszivárgott telefonszámlistán lévő számokat lehallgatták, de ez "korántsem biztos", mert pontosan nem tudják, hogy a listán lévő számok valóban lehallgatásra kerültek-e illetve azt sem tudják biztosan, hogy a náluk lévő lista micsoda. 3-4 feltételezéses lépés után eljutottak oda, hogy Orbán diktatúrája lehallgatta a direkt36 két újságíróját, akik annyira fontosak lehetnek, hogy pl. én még a direkt 36-ról sem hallottam eddig. stb. stb.
Tőzsdecapalit Lehetséges interpretációk: Ketyeg az idő az USA beavatkozásáig (pl. Európában a választásokba)? Telik az idő és az emberek ki fognak törni a béklyóikból? Ketyeg az óra és jön a szabadság?
az az érzésem a fityisz nem fogja kihúzni a választásokig, mindenki lesse a kiskapukat, hol tud majd ebből a posványból kiugrani, mielőtt elsüllyed, remélem a komák kimentésére lesz egy hatalmas, de kérészéletű rally azért
Törölt felhasználó2021. 07. 20. 08:15
https://youtu.be/-s_jM_oV5JE Most találtam. 2020-2021 ben hogy nőt ennek a jóembernek a vagyona 200 milliárddal, mikor mindenre esik az Opus.. Nagyon dühitő már tényleg .
Az a baj, túlságosan ki van téve a politikának ez a papír, ezért sokan bottal se...Mivel nincs érdeklődés, nincs forgalom se. Mivel nincs forgalom, ezért nincs érdeklődés se iránta. Csapda. . Vhogyan forgalmat kellene generálni (legalább 2-300 milliósat naponta), hogy egyáltalán az indikátorokokkal, chartokkal játszani lehessen. Jó lenne a kamu forgalomnövelés is, csak mozogjon végre a papír! Ez a posvány senkinek sem jó.
"Szerény véleményem szerint szállj át a MOL-ba, abban van még potenciál, "bla-bla... . Ilyen ún. tisztánlátók csak a Budapest TV-ben szoktak leledzeni. Remélem, reggel senki nem hallgatott rád.
Megnéztem régebbi anyagaimat, 2017. óta benne vagyok, anno még külön az OPUS-ban és a KONZUM-ban is, egy nagyon jó kört csináltam felfelé, azért ugrottam be újra, mert hittem (valahol még hiszek) a terveknek. Annak idején az egyik befektetői prezentációban (persze ez még Jászai kora) azt jelezték, hogy a szektorban 2,4-es az átlagos P/B mutató. Amennyiben az OPUS-nak a P/B mutatója ennyi lenne, akkor 714 Ft lenne egy részvény ára. A cégnek jelenleg 0,79-es ez a mutatója, ami azt jelenti, hogy a részvények az egy részvényre jutó saját tőke alatti áron forognak.... A 395-ös target price esetén a mutató 1,68 lenne. Az a durva, hogy pár nagyobb versenytársnál is szóródnak ezek a számok, van amelyiknek 2,33 (WENDEL, Franciaország), és van aminek 0,76 (GBL Belgium). Meggyőződésem, hogy hosszabb ideje szándékosan tartják itt az árfolyamot, csak azt nem tudom kifundélni, hogy miért, illetve, hogy mi az a cél, amiért itt tartják. Nagyon messze vagyunk egyelőre az anno Jászai által előirányzott 1 milliárd EUR piaci kapitalizációtól. A cégnek viszont az a dr. Balog Ádám az igazgatósági tagja, aki korábban az MNB alelnökeként az egyik arca volt annak, hogy Magyarországon és a közép-európai régióban tőzsdefejlesztést kell véghezvinni, mert a vállalati finanszírozásnak ez az egyik legegészségesebb formája egy működő piacgazdaságban a kötvénykibocsátás és a hitel mellett. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ennyire nem adnának arra, amik korábban elhangzottak. Lehet, hogy a politikának (és itt nem a magyarországira célzok) sokkal nagyobb szerepe van ebben, mind gondoljuk.
NEW OPUS GLOBAL